Neyim ben duraklama dönemi mi eski sevgilisine gidiyorlar ve ciddiye biniyor ilişkileri
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neyim ben duraklama dönemi mi eski sevgilisine gidiyorlar ve ciddiye biniyor ilişkileri
Sende benim gibi bahtsizin askim. Benle de sözde ciddi niyetle konuşan erkekler başkasını bulup beni s2tir ettiler aylar sonra birinin evlilik profilini diğerinin sevgilisiyle profilini gördüm ni kez daha analdım başkası hep bana tercih edilecek
Bende öyle hissediyorum şu an onlar kadar gğzel değil miyim eğlenceli değil miyim neden yani
Aynı askim ya ben kendimi hep baskaları ile kıyaslayan biriyim ztn bilmiyorum birkaç gündür bu sitede benim gibi kızlar görüyorum ben sanıyordum ki bi ben böyleyim isteyipye ilişki yapamayan erkekler tarafından ragbet görmeyen
Bunu yaşamak gerçekten insanın kalbini çok kırar, seni çok iyi anlıyorum ve sarılıyorum şu an sana 🥺 Ama sakın kendi değerini onun yaptığı bu dengesizlikle ölçme aşkım. Sen bir durak değil, onun olgunlaşamamış hislerinin ortasında harcanan harika bir ruhsun ✨
Bazı insanlar geçmişin gölgesinden kaçamadığı için yeni kapıları tam açamazlar. Bu senin yetersizliğin değil, tamamen onun kendi içsel karmaşası. Sen kalbini temiz tuttun, gerisini zaman halleder ☕
Peki şimdi kendine odaklanıp o güzel enerjini geri toplamaya hazır mısın, ne zaman başlıyoruz öz bakım ritüellerimize? 💖💅
Cevap
7Cevap
Next station, ex station. Havalimanı yönüne devam edecek yolcularımızın ex stationda inmeleri rica olunur.
Böyle eskisini unutmayan erkekler belli etmiyo mu kendini
Belli ediyor ama kimsenin anlında yazmıyor ilişkilerini o yüzden bitirdim ama bir şey gördüğümden değil hissettiğimden
Haklısın geçmiş olsun
Bunu bir kez mi yaşadın yoksa
2
Hayat bunu sorgulamak için fazla kısa
Başına gelince illaki sorguluyorsun
Başına çok fazla şey gelince artık amaaaaan moduna geçiyorsun
Yara bandı gibi kullanmış şeref yoksunu
Neden böyle oluyor neden beni seçiyorlar
Sevinmen gerekiyor
Sonrası daha kötü olabilir
Seni kullanmış güzelce
Kullandı mı