Merhaba uzun bir ilişkim vardı çok kötü bir şekilde ayrıldık beni bir başka kız için terk etti bir buçuk senedir peşimde benimle konuşmaya çalışıyor bende en son duygusal boslugu düşüp cevap verdim ve biz buluştuk birşeyler yaşadık ertesi günü bana soğuk davranmaya başladı seni seviyorum çok özledim diyen adam gitti gecenin bir yarısı beni uğruna terk ettiği kızdan mesaj aldım kız mesajlarımiza ulaşmış eski erkek arkadaşım beni telefonuna erkek ismiyle kaydetmiş ve kız beni ailemle tehdit etti erkek arkadaşımla birşeyler yaşadım aileme söylemekle üst üste aradı mesaj attı kıza söyledim ilişkisi olduğunu bilmiyordum bana yalan söyledi diye ama kız anlamiyor telefonda bağırdı durdu hesap soracagin kişi ben değilim dedim ve şu an eski sevgilimden hamile kalma gibi bır durumumda var hem terk edildim hemde bu korkuyu yaşıyorum kız eski sevgilimin telinden beni engellemiş napicam bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kötü bi durum. Umarım hamilelik yoktur. Hala devam ediyo mu tehdit etmeye
Engelledim kızı
İyi yapmışsın. Niye korunmadan ilişkiye giriyorsunuz ki ya
Aptallık işte ertesi günü hapı içtim ama midem bulandı yarım saat sonra kadar çıkarttim ve içime bosaldiginda sabah yatakta kahverengi bir leke vardi kaşık ağrısıyla uyandim ve şu an görüşlerinde bir anormallikler normalde hiç göğüslerim ağrımaz göğsüm ağrıdı ve şişkinlik var gibi sürekli akıntı geliyor
Yuh tamamen içine bmi boşaldı. Bari geri çekilme yapsaydı ya
İki kere hemde
Belirtiler sencede anormal değil mi
Ne zaman oldu. Tekrar ella hap al çok geçmediyse
Geçti carsmba gecesi oldu
Bilmiyorum belirtileri tam. Ama psikolojik de olabilir. Bi de çok cinsellik yaşamak öyle şeylere sebep olabiliyormuş
Olsun 4 güne kadar etki edebilşyo diye duydum al bence hemen.
Tekrar içmem tehlikeliymis dün gece göğsüm çok ağrıdı normalde hiç göğüs ağrım yoktu onunla birlikte olduğum gecenin sabahı göğsümun olduğu yer dokununca ağrı hissettim ve şu an çok hassas ve uçları şişmiş gibi geldi
Yok çok cinsellik yaşamadım bu adam benim ilkim zaten uzun iliskimdi ayrıldık iki sene boyunca kimseyle olmadım ilk defa oldum uzun süre sonra
Sevilmenin etkisidir belki ya işte. Ama tamamen iki kereiçime boşaldıysa risk büyük tabi
Tamam da işte arka arkaya iki kere yapınca onun etkisidir belki. Alışık değilsin bi de ondan olabilir
Sorduğumda boşaldım dedi gece hatta tugalete git yıka dedi tugaletini yap dedi
Canını acıttıysa onun ağrısıdır belki. Ama göğüs niye bilemedim tabi
Evet anormal dimi hatta şey düşündüm gece canımı çok yaktı göğsümü acıttı diye düşündüm ama dün gece baya ağrıdı ve uçlarına dikkat ettim şişme var
Fiziksel bişey mi yaptı ısırma falan gibi
Olmuş olabilir
O kadar mı sert ya 😂 😂 😂
kanka kız dertleşmek istiyor ne yapabilirim diyor psikolojik olarak yardım istiyor senin yorumlarını görünce güldüm kusura bakma 😂
@Mannn11 napıyım 2 kere içine boşaltmış. Kürtaj mınyapıyım gidip
Kürtaj mi yapsın 😂😂
Altına yatmadan düşünseydin. ya da kondom alarak kurtulabilirdin
haha hayır tabide burada nasıl geçti muhabbeti olunca kahkaha attım😂
dikkatli olcan kızım dikkatlii beni dinle sen
Peki hamileysem nasıl olucak nasıl onunla iletişime gecicem kız arkadaşı manyak aileme söylemekle tehdit ediyor konuşmalarda var elinde babanın abinin adını söyle bana aticam diyip durdu hamile olduğumu duysa neler yapar adamın telini resmen eline geçirmiş
valla bokk cukurunun içine düşmüşsün ya seref yoksunları ya sinir oldum
Napicam hiç bilmiyorum karidan onun gibi manyak telde bir bağırıyor hamile kalsam kürtaj olmaya tek başıma da gidemem nasıl yapicam hiç bilmiyorum cocugada sahip cikmaz bu it ortada kalicam ailem duysa beni mahveder
Vlla git kapısına dayan sen de madem onun ailesine söyle eğer hamile kalırsan hem yaptı istedi hem de terk etti de adam olsun
Okuyorum şu an çocuk doğurmak istemiyorum ve dogurmamada izin vermez
Sendeki hata onun pişman olduğunu görmeden ilişki yaşaman bir daha böyle yapma
Haklısın o kadar peşimde kosturunca pişman sandım adam bildiğin pislik çıktı şimdi hamile kalma ihtimalim de var boku yedim
O da mı okuyor
Hayır çalışıyor
3 kuruşluk prezervatif alsaydınız hiç böyle şeyler olmucaktı işte
Haklı
canım tuttu
Unutup hayatına devam edeceksin eğer hamileysen ona soyle belki evlenir seninle
O mu evlenir kürtaja götürür
O zaman aldır çocuğu madem umudunu kestin onun çocuğunu ne diye doguracaksin
Hamile olup olmadığımı bilmiyorum şu an sadece belirtileri var gibi
Belirtileri varsa hamilesin demektir hastaneye git emin ol
Şu şekilde belirtileri var birlikte olduğumuz sabah yatakta kahverengi leke vardı kaşık ağrısı çektim gece ve sabah uyandığımda göğüs ağrım oldu normalde hiç olmaz bugün üçüncü gün dün gece göğsüm çok ağrıdı dokununca acı hissettim ve uclarinda şişlik vardı normalde hiç böyle olmazdi regl olduğumda bile
Test yap
Çok erken değil mi
Çıkmaz sonuç belki
Bilmiyorum ki korunsaydin keşke anlık zevkin bedeli ağır oluyor işte
Senden intikam almış olabilir mi çok mu kızdırdın ki seni hamile bıraktı
Hamile miyim şu an bilmiyorum ikimizde istedik korunmadik sabah ertesi günü hapı içerim dedik bana evet kızgınlığı vardı ama onun yaptıklarının yanında benim yaptığım hicbirsey
Yoksa bilerek mi istedin bu sekilde olmasını
Bilerek istedim bunları yasicagim aklıma gelmedi
Sevdiğin için gözünü karartmissin umarim hamile çıkmazsin
Evet öyle oldu gözümü kararttim hamile çıkarsam isim çok zor piskopat bir kız arkadaşı var ailemle tehdit etti hamile olduğumu duysa neler yapar
Ailenden kork sen o kızdan değil ailen duysa ne dicen
Ben o kızdan korkmuyorum zaten ailemden korkuyorum
Valla senin iş karışık o yüzden ne desek boş dua et hamile çıkma eğer hamileysende aldır kurtul
Tek başıma nasıl aldiricam bebeği
Yanına birini alır gidersin babasını sormazlar cunki evli değilsin
Öyle diyorsun da sonuçta öyle bir durum olsa ben bu çocuğu tek başıma yapmadım haber etmem gerekmez mi bı odunu kopartsam yaptıkları yanına mi kalıcak
Korkar mı korkacak insan korunur ne bilim ilişki sırasında kendini geri çeker kontrol eder
Normalde korkardı bu sefer hiç korkmadi umurunda olmadı hemde iki kere
Demek ki derdi senin başını belaya sokmakmis
Nasıl yani
Sonuçta hamile kalsam onunda başı yanicak
Takip at daha açık konusim
Mesaj at yani
Attım istek ama mesaj atamıyorum
Gönderdim mesaj
Bakayım
saçma sapan insanlarla olacağına düzgün güvenilir kişilerle olsanız böyle olmaz kanka kötü bi durum cidden Allah yardımcın olsun yani
Ve bu adam beni özlediğine ikna etti beni eski fotoğraflarımızı attı ve beni çok uzun süredir rahatsız ediyordu konuşmak için
neden terk etmiş ki o zaman burdan belli amacı sürekli rahatsız etmesi hoş bişeymi
Anlamadım ne istiyor manyak gibi peşimdeydi
safsın ondan anlamamışsın işte ne istediği belli senle iliski yasamak istiyodu sadece zevk için yani
bu kadar saf olmayın la 3 kuruşluk insanların diline düşersiniz yoksa
Aslında saf bir kız değilim duygusal bosluguma geldi basiretim bağlandı gibi bir şey oldu kaç kez bana yazdı küfür ettim engelledim yüz vermedim
kendine değer vermiyosun işte bundan dolayı kendine değer versen hiç önemsemezsin. aşka sevgiye bakma sıktıret onları kendine değer ver ve egoist ol insanları sen yönet onlar seni yönetmesin
neyse hayat tecrübesi bunlar üzüldüm adına daha dikkatli olursun inşallah iyi günler
Haklısınız öyleydim hatta bu adamın bana büyü yaptırdığını bile düşünüyorum resmen aklımı kaybettim basiretim kayboldu kendimi tanıyamaz hale geldim asla yapmam dediğim şeyi yaptım ve ben bu adamı unutmustum
Sende engelle
Kızı engelledim serefsizde engelledim
👍👍👍👍👍