Beni terk eden eski sevgilime geri döndüm birşeyler yaşadık sonradan öğrendim sevgilisi varmış napıcam?

Merhaba uzun bir ilişkim vardı çok kötü bir şekilde ayrıldık beni bir başka kız için terk etti bir buçuk senedir peşimde benimle konuşmaya çalışıyor bende en son duygusal boslugu düşüp cevap verdim ve biz buluştuk birşeyler yaşadık ertesi günü bana soğuk davranmaya başladı seni seviyorum çok özledim diyen adam gitti gecenin bir yarısı beni uğruna terk ettiği kızdan mesaj aldım kız mesajlarımiza ulaşmış eski erkek arkadaşım beni telefonuna erkek ismiyle kaydetmiş ve kız beni ailemle tehdit etti erkek arkadaşımla birşeyler yaşadım aileme söylemekle üst üste aradı mesaj attı kıza söyledim ilişkisi olduğunu bilmiyordum bana yalan söyledi diye ama kız anlamiyor telefonda bağırdı durdu hesap soracagin kişi ben değilim dedim ve şu an eski sevgilimden hamile kalma gibi bır durumumda var hem terk edildim hemde bu korkuyu yaşıyorum kız eski sevgilimin telinden beni engellemiş napicam bilmiyorum
Beni terk eden eski sevgilime geri döndüm birşeyler yaşadık sonradan öğrendim sevgilisi varmış napıcam?