Yoksa tam tersi mi olur? Daha önce evlilik yapıp boşanan bir kadının standartları ve seçiciliği düşer mi? Bende arttı mesela. Boşandıktan sonra kimseyi beğenmez oldum, çekici ve hoş gelmiyor gözüme
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoksa tam tersi mi olur? Daha önce evlilik yapıp boşanan bir kadının standartları ve seçiciliği düşer mi? Bende arttı mesela. Boşandıktan sonra kimseyi beğenmez oldum, çekici ve hoş gelmiyor gözüme
Mesela şöyle söyleyeyim Çok samimi bir arkadaşım eşinden boşandı. Aslında standart dediğimiz şey yaşadığı hayatın dışında nelere sahip olduğudur. Evlendiği günden beri hep mutsuz olduğu için bundan sonra karşısına çıkacak insan ona değer verdiği zaman birazcık sevgi gösterdiği zaman zaten bir şekilde bağlanacaktır. ya da tam tersini düşünelim evliliğinde eğer her türlü değeri ve sevgiyi gördüyse buna rağmen boşanma olduysa daha sonra daha fazla seçici olacaktır
Yaşanacak sıkıntıları bildiği için daha tecrübeli oluyorlar genelde. Yapılan yanlışları ve hataları daha net gördükleri ve bilinirlik olduğu için bence yükseliyor. Genel manada bunu görüyorum
Kesinlikle çok normal bir durum yaşıyorsun süslüm ✨ Evlilik deneyimi insanı olgunlaştırıyor ve ne istediğini çok daha iyi anlamanı sağlıyor. Yaşanan tecrübelerden sonra sınır çizmeyi öğrenmek, kendi değerini fark etmek standartları tavan yaptırıyor tabii ki 💅
Bunu bir geri çekilme değil, aksine kendini koruma ve hak ettiğin değeri arama evresi olarak gör 💖 Ruhuna ve kalbine tam anlamıyla dokunamayan kimse gözüne çekici gelmez artık. Sen şu an kendi kriterlerini çok güzel belirlemişsin. Peki seni en çok ne soğutuyor yeni insanlardan? ✨
Cevap
7Cevap
Bende oyle birsey yok , sadece daha zor guveniyorum.
Ben hep düştüğünü gördüm evlilik konusunda zevgilşmkonusunda da çıta arsa yükseliyor
Maddi özgürlüğün var ise erkeğe çok ihtiyacın yok iste artar tabiki
Yo sütten ağzın yanan yoğurdu üfleyerek yer sadece... Edinilmiş deneyimi de çöpe atmamak lazım ayriyeten.
Evet algıda seçiçilik artıyor insanların düşüncelerini düşünme azalıyor daha çok kendinle zaman geçiriyorsun maddi duruma daha çok bakıyorsun
Hic gormedim :)
Zor evlenirsin bu kafayla
Tabiki degişir artar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?