Yapılan bir araştırmaya göre;
"Bir kadın kocasının değişeceği inancıyla evlenir ama erkek değişmez.
Bir erkek karısının değişmeyeceği inancıyla evlenir ama kadın değişir. "
neticesine varılıyor.
Peki siz bu araştırma neticesine katılıyor musunuz?

Yapılan bir araştırmaya göre;
"Bir kadın kocasının değişeceği inancıyla evlenir ama erkek değişmez.
Bir erkek karısının değişmeyeceği inancıyla evlenir ama kadın değişir. "
neticesine varılıyor.
Peki siz bu araştırma neticesine katılıyor musunuz?

Evlenince davranış değişme demeyelim bu duruma aslında aynı ev içerisinde yaşamaya başlayınca iki insan birbirini tanımaya başlıyor bütün olay bu kadın da erkek de aynı kişi aslında ikisi de aynı evin içinde yaşayarak öğreniyor.. Hiç bir insanı aynı evin içinde olmadan tanıyamayız çünkü her insan kendini olduğu gibi tanımamıza fırsat vermez bütün ayrıntı buradadır.. Bundan dolayı da insanlar değişti olarak algılarız..
Evliliğin ne olduğunu kavrayamamış kişilerde davranış değişikliği olur diye düşünüyorum
Evlilik nedir?🤔
Benim için her erkek ve kadının yapmaması gereken bir şey.
Benim için evlilik anlaşabilmek , yaşayabilmek hayatı kendi ve biz olarak , anlamak anlaşılmaktır. Zaman geçirirken zamanın geçmemesidir. Yaş aldıkça huzurun artmasıdır. Rahatlamaktır , çok sevmektir. Zorlukların üstesinden birlikte gelmektir. Değişmektir ama iyi anlamda ve biz için değişmek , değiştirmek değildir. Beklentide olmak değildir evlilik. Her an da her anlamda sadık olmaktır….
Ve daha bir sürü şeydir benim için evlilik yazmak uzun sürer
Güzel görüşün ve yorumun için teşekkür ederim 🙂
Rica ederim , az çok düşüncemi anlatmaya çalıştım 🙂
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙂
Kadınlar aslında akıllı ama çoğu bile bile bilinmeze atlıyor. İkna dönemindeki erkeğin yaptığı maymunluklara kanıp hep öyle olacak sanıyolar. Halbuki kıyıda köşede beğenmeyip duygusuz, pasif dedikleri adamlar oldukları gibi ve diğerlerinden daha sevgisi gerçek
Her iki cins de iyi ya da kötü değişiyor.. Tek bir taraf ve sadece bir konuda değil..
Teşekkür ederim.. 🖐
Rica ederim 🙂
Cevap
5Cevap
Değişir. Yani aslında değişmez açığa çıkar :D
Evet, haklısın aslında insanlar değişmiyor, sadece kendi benliklerini açığa çıkartıyorlar
aynen :)
Gerçekten seven değişmez
Annelerin en büyük hatası da bu olmuyor mu? "Kızııım, oğlum evlenince değişir. Evlilik adamı olgunlaştırır, ev adamı yapar." he he. Büyük olmasa saygı bozduracak cinsten bir cümle. 🤭
Bence kimliğini açık etmeyen her tür evlendikten sonra değişir. Bu sebeple evlenmeden önce, aile içinde ve arkadaşlarıyla zaman geçirmek önemli diye düşünüyorum. Elbet gerçek kişiliğini bu ortamlardan birinde görürsün. 😬
Degisir , iyi mi kötü mü bunu çiflerin iletişimi gösterir
Ne kadın ne erkek değişir. Sadece aynı evin içime girdikten sonra gerçek kişilikleri ortaya çıkar.
Nasıl ve ne şartlarda evlenilmis bu önemli
Bu önemli mi?
Değişmez ama gerçek karakteri ortaya çıkar.
Bu detaydakileri kim uydurdu
maalesef ki aynen öyle
Biriyle değişir diye yola çıkılmaz 🙄
Alışmak deniyor bence...
değişyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?