Boşanan kadınlar, evliliğini yürütmeye çalışan kadınlardan çok daha mutlu görünmüyorlar mı sizce de? Bunun sebebi ne olabilir sizce?

Boşanan kadınlar, evliliğini yürütmeye çalışan kadınlardan çok daha mutlu görünmüyorlar mı sizce de? Bunun sebebi ne olabilir sizce?

boşanan kadın bence artık içindeki savaşı bitirmiş nihayete erdirmiştir artık ne istediğini de bildiğinden dolayı daha mutludur
ama evliliğini yürütmeye çalışan bir kadın tıpkı 300 spartalı gibi savunuyor kendini evliliğini asabi sinirli mutsuzdur istediği gibi sonuçlar almıyorsa hele..
dolayısıyla bu durum yıpratıcı ve sinir bozucu
Evliliği"yürütmeye çalışmak" zor ve yorucudur. Sorunlu bir evlilik çaba ile yürüyorsa bitmesi daha iyidir. Boşanma da hastalıklı bölgeye yapılan cerrahi müdahaledir. Tedavi iyileştirir yani, insanın evliliği yürütmeye çalışmaktan yorulan ruhunu.
prangalarından kurtuluyor illa boşanan kadının da derdi vardır ama yürütmeye çalışan kadın kadar yorgun çaresiz değildir yönünü kendi seçebilir boşanmaya karat veren kadın yürütmeye çalışandan kadından güçlüdür bu kararı verip uygulayamasan o kadar kadın var ki... bu konuda söylenecek çok şey var...🎀
Cevap
11Cevap
Evet çünkü odun olduğu için çoğu erkek
Memnun olmadığı her durumdan kurtulan insan mutlu olur tabi.
Gerçek şu ki,
Herkes kaybedince kıymet anlar ve bilir.
Ve bu dünyada görünüş daima aldatıcıdır.
Bu durumu sadece boşanan kadınlar olarak ele almamak gerektiğini düşünüyorum, boşanan erkekler için de aynı şeyi söyleyebiliriz
boşanan erkekler neden mutlu olsunlar ki. ellerinde ki köleleri gidiyo. yemek yapan, temizlik yapan çamaşır yakayıp ütüleyen hizmetçileri de olmamış oluyo artık. hem yoğurdu ekşimiyo, hem ayranı dökülmüyo. diğer türlü ne yoğurt kalıyo ne ayran. bu durum erkekleri neden mutlu etsin ki? daha çok boşanınca mutsuzlaşan erkekler dolaşıyo piyasada.
Bir kadın olarak kadınlara yakıştırdığın (köle, hizmetçi... vs.) kelimeler hiç hoş oldu mu? 😂 Bu konu çok uzayacak gibi geliyor, en iyisi fazla uzamadan kaçayım ben 😂
@davina87v alla agzina sağlık durum tam olarak bu kimse kendini kandırmasın (erkekler) 🎀
@Malefiz1313 bu sadece sizin kendinize bakış açınız ( yanlış açıdan bakıyorsunuz) diyorum ve kendinizi bu şekilde görmekten vaz geçmenizi tavsiye ederim...
@Malefiz1313 teşekkür ederim: )) aşağıda ben senin yerine cevap verdim. sakıncası olmaz inşallah:)
😂😂😂 en başta demiştim, bu konuya girersek sonu gelmez, o yüzden konuyu uzatmak istemedim. Yine uzatmak istemiyorum.😂
estağfurullah ben konu uzamasın diye sessizliğini korudum :) sen ben farketmez @davina87 kadın dayanışması🎀🏵💐
Sorunun kaynağının hayatından çıkmış olması.
Çünkü evlendikleri için
Kimisi evleniyor boşanıyor çocuğu babasız vb vb
Kendi açımdan bir ev bir araba ve nafaka vermiş olmam😀
Tabiki, kendi başına aldığı belayı atabilen kadın mutlu görünür.
Özgürlük her şeyden daha güzeldir.
Erkekler için de aynı şey geçerli.
Sebebi yalnızlığın verdiği huzur ve özgürlüğün verdiği hafiflik
prangasından çıkan kertenkele gibi kaçmaları , özgürlüğüne kavuşmaları
sanmıyorum bir sürü sorunları oluyor
Sorunlu evlilikten bosandi ise mutludur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?