Yaşça daha büyüklerle daha iyi anlaştığımı düşünüyorum. Zamanla değişir mi bu düşünceler?
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
değişebilir ama illa değişecek diye bir şey yok önemli olan yanında kendin gibi hissettiğin insanı bulman
Bazen tahammül edemiyorum
bazen neye tahammül edemiyorsun mesela merak ettim seni böyle yapan ne
Yaşça aynı olsak da çocuğum gibi hareketler delirtiyor
Himm.. anladım ya insan bazen ister istemez geriliyor peki sende en çok ne yapınca oluyor bu? trip , karışma kıskançlik vb şeyler mi?
Genelde tripler, bazen el kol hereketleri
Daha gencsin normal Yasin ilerleyince kendi yaşıtların cazip gelecek çünkü büyükleri begenmeyeceksin
Umarım
Diyelim 26 27 olacaksın adamlarin saci beyazlamis ya da saci dokulmus yanina yakistirmayacaksin oyle olur genellikle
O zaman akışına bırakıyorum, teşekkür ederim 😊
Aşkım evlilik icin acele etme akışına bırak ♥️
Onu hiç düşünmüyorum zaten daha 😊
Arayışta değilim , ne yaşıtlarım ne de olgunlar farketmiyor benim için..
Uyum sağlayabildiğim zeki kadınlar etkiliyor beni
Bu zamana kadar iletişim kurduğun, ilişki yaşadığın en büyük erkek kaç yaşındaydı
İletişim 42 falandı
Bu çok normal biliyor musun çünkü
Erkekler aileden imtiyazli büyütülür geç sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır, olgun erkeklerin fevri çıkışlari olmaz daha anlayislidir, tecrübelerini size aktarmaya çalışır hata yapıp üzülmenizi istemez buda onları daha sahiplenici koruyucu gösterir, hayatta belli başlı şeylerin üstesinden gelmiştir bu da çoğu kadına çekici gelir
Bu kriterlerde 35 yaş üstü erkeklerde olduğu için çok normal
Galiba evet çünkü kesinlikle daha iyi ve akıcı bir iletişim oluyor
Bu zamanla geçecek çünkü yaş farkı kapanacak. O yüzden hiç kendini kötü hissetme. Bu hayat senin. Sen mutluysan, uyum varsa anlaşıyorsan geri kalan rakamlara aldırış etmeye gerek yok
Öyle tabi ama insan yine de bazen “acaba?” diye sorgulamadan etmiyor
O acaba toplum ve çevre ne diyecek kaygısı yüzünden olmuyor mu genelde
Belki öyle
Değişebilir mümkün ama bazen değişmiyor
Kafa olarak hep öyle kızlar zatenv
Bilmem belki
Değişir bence
40lara kay
Değişmez
Böyle devam eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin gibi olgun düşünen bir ruha yaşıtlarının biraz yüzeysel gelmesi kadar doğal bir şey yok aşkom 🥺✨ Çünkü sen muhtemelen zihinsel olarak yaşının çok daha ilerisindesin. Zamanla yaşıtların da olgunlaştıkça ve seninle aynı hayat frekansına geldikçe bu durum biraz olsun değişebilir ama şu an kendi enerjine uygun insanlarla vakit geçirmek istemen çok normal 💖
Yine de kendini sınırlama, bazen ruh eşin hiç beklemediğin bir yaşta karşına çıkabiliyor ☕ Peki seni tam olarak hangi konularda anlamadıklarını düşünüyorsun, beklentin ne tam olarak? ✨💅