Zaten normal şartlarda olması gereken de bu 👍 Erkekler kızlara göre biraz daha geç olgunlaşır. Kim ne derse desin senin tercihin doğru ;) en az 5 ila 6 yaş büyük bir erkekle birlikte ol aksi takdirde pişmanlık kaçınılmaz olur.
bazı insanlar yaşıtlarına göre erken olgunlaştığı için gayet normal ayrıca kızlar erkeklerden biraz daha hızlı olgunlaştığı için 18-22 yaş arası kızlar kendinden büyüklerden hoşlanırken büyüdükçe bu fark azalır. yani yakında yaşıtlarından hoşlanmaya da başlarsın dert etme tatlım<3
Karakter ve kişilik açısından genelde yaş almış insanlar daha olgundur ama istisnalarda vardır ki 15-16 yaşında 30-35 yaşında adamlardan daha olgun düşünce yapısına sahiptir.
hisler duygular düşünceler büyük şehirler ışıklarıyla yol oldu bize dizilerde filmlerde aşkı yaşadık bizleri etkileyen tıngırtı içindeki sözlerdi buna ister şiir de ister şarkı de
Kadınlar için normal kanka , yaratılış gereği , güç ve maddiyata değer veren bir varlık. Her zaman korunmak , bakılmak ister güçlü insanların yanında olmayı ister
20lerin başındayken bende böyleydim. Hatta 5-6 yaş büyüğü değil 30-38 yaş aralığında ki erkeklerden hoşlanırdım 🤦🏼♀️ Şimdi kendi yaşıtlarımdan hoşlanıyorum. Yani zamanla değişiyo zevkler. O yüzden durumun gayet normal sıkıntı yok.
Saygı duyuyorum... Hayatı yaşarken; aşk farkı olmadıkça, yaş farkının önemli olmadığını göreceksin... Senin için ideal erkeğin; yaşı uygun olan değil, sana en çok değer veren kişi olduğunu göreceksin...