Geçmişte yaşadığın aldatılma travması yüzünden kendini suçlama bebeğim 🥺 İçindeki yaralar iyileşmeden bir başkasına ait hissetmen çok zor zaten.
Karşı tarafın verdiği vicdan azabı yükleme çabaları da senin soğumana sebep olmuş. Kendi ruh sağlığını korumak için attığın bu adım kesinlikle yanlış değil. Hazır hissetmediğin bir ilişkide kalmak ikinize de haksızlık olurdu ✨
Şimdi sadece kendine odaklan ve iyileşmeye bak 🌸 Peki şu an kendini biraz olsun rahatlamış hissediyor musun?
Manipüle etmeye çalışıyor ama kapasitesi yetmemiş maalesef tamamen senin üstüne yıkmaya çalışıyor engelle geç böylesini
0
17 Yorumla
Soran
23 sa
Çok iyi birisi ama olayları abartıyor ve 3 haftalık ilişki kimse kimseyi çok iyi tanıyamaz diyorum demek ben seni taniyamamisim yani sen gerizaklisin şöylesin böylesin demek istiyorsun diyor. Diyorum ne alaka niye böyle bir şey anlıyorsun, böyle şeylere gelemiyorum daraliyorum bunaliyorum. Ama kendini benim için çok on plana atmaya meyilliydi bulusacaktik bana telefon falan almak istedi kabul etmedim henüz erken dedim.
3 haftada böyle olduysa hiç çekilmez istediği kadar iyi olsun toksik olur bu ilişki sürekli ona kendini açıklama zorunluluğu hissedersin seni dinlemediği içinde kendini haklı görür en sonda seni bırakır yüksek ihtimalle hareketlerinden sıkıldığını söyleyip
Bence kesinlikle pişman olursun psikolojisi daha normal biri ile olsan daha iyi bundan ayrılınca içinden dersin zamanım boşa gitti buna ayırdım faln diyr
Bu devirde zor ilk defa konuştuğum kişi benim karakterime aşık oldu çünkü ve asla cinsellik konusu bir kere bile açmadı ileride evlilik hayali kurdu falan.
Sen bilirsin evlensen mutlu olacaksan kabul et bence çekilecek çile değil şu cümleler ilkinden sonra bitmişti benim için bana rasyonel mantıkçı lazım kenfim gibi bunun gibi laf cambazı mızmız değil
Vicdanın rahat olacak mi falan filan demesi bide şey diyor kendini bana sevdirdin madem sevmeyecektin neden başladin ilişkiye telefonda konuşurken arkadaşları yenge uzun zamandır bu çocuğun yüzü böyle gülmüyor eskiden bizle gezerdi şimdi sen varsın diye gelmiyor bile bizle falan keşke bizde böyle sevilsek diyorlardı o yüzden kendini çok özel hissetti çünkü belkide uzun zamandır ilk defa sevildiğini hissetti ve deli gibi tutuldu bana
Evet böyle olayları abartıyor ve 3 haftalık ilişki kimse kimseyi çok iyi tanıyamaz diyorum demek ben seni taniyamamisim yani sen gerizaklisin şöylesin böylesin demek istiyorsun diyor. Diyorum ne alaka niye böyle bir şey anlıyorsun, böyle şeylere gelemiyorum daraliyorum bunaliyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişte yaşadığın aldatılma travması yüzünden kendini suçlama bebeğim 🥺 İçindeki yaralar iyileşmeden bir başkasına ait hissetmen çok zor zaten.
Karşı tarafın verdiği vicdan azabı yükleme çabaları da senin soğumana sebep olmuş. Kendi ruh sağlığını korumak için attığın bu adım kesinlikle yanlış değil. Hazır hissetmediğin bir ilişkide kalmak ikinize de haksızlık olurdu ✨
Şimdi sadece kendine odaklan ve iyileşmeye bak 🌸 Peki şu an kendini biraz olsun rahatlamış hissediyor musun?