Onu unutamıyorum sabahları acıyla uyanıyorum nasıl geçecek bu
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Evvela geçmiş anılarını düşünmekten vaz geçeceksin onu gözünde mükemmelleştirmeyeceksin olumsuz yanlarında göz önünde bulunduracaksın ve o kadar mükemmel olmadığının farkına varacaksın ayrıca ileride seni senden bile daha çok sevecek biriyle karşılaşacağını bileceksin o seni kaybetti o nu ondan bile çok seven seni. sen bir şey kaybetmedin sadece kaybedeceğini düşündüğün için kaybetmişsin.
çık şöyle dışarıya bi temiz hava al arkadaşlarının yanına git biraz zamanını farklı değerlendir onun la olan rutinlerin den dışarı çık.
Unutmak kolayken siz düşünüp unutmamayi tercih ediyorsunuz
Unutmak için susmak gerek kendi kendine bile anlatamayacaksin, stalk yapmayacaksin, onu hatırlatan ne varsa silip atacaksın, engelleyeceksin, dertleşme adi altında bile anlatmayacaksin
Aklıma geliyor sürekli engel olamıyorum çok özlüyorum
O an geldiğinde farklı birseye yönlendir düşüncelerini. Bu senin elinde. Engel olamıyorum diye sadece kendini kandırıyorsun
Haklisin sanirim. Ama bir insan kolay kolay unutulmuyormus
Yoo dediğim gibi unutmak kolayken siz zoru seçip düşünerek unutmamayi tercih ediyorsunuz
Giden dönmez mi peki
Gittiğinde dönmesini beklediğiniz şeyler elektrik ve su değilse çok üzülürsunuz
Sen bayaa mantikli bi insana benziyorsun
Evet öyleyim. Teşekkür ederim
Bana tavsiyeniz nedir
İlk yorumda yazmıştım onu kesinikle uygulayın.
Çalışıyor musun bilmiyorum. Çalışmıyorsan bile. Evde kendine iş çıkar. Bir şeye canın mı sıkıldı. Sen bir şey ile ilgilen git çalış. Kendini kötü mü his ediyorsun. Git iş yap. Ne olur ise olsun. Kendini sakın bir boşlukta bırakma.
Okuyorum sehir dışında. Ama o kadar kötü oldum ki aile yanına dönmek zorunda kaldım. Panik atak hastası oldum psikiyatriye gidiyorum 10 kilo verdim. 2 aydır da peşinden kosuyordum
Evet
Oluyorlar zaten ama nafile ben nasil kurtulacağım bu illetten bilmiyorum
İnsanlara da anlatmaya çekiniyorum artik onlar bile yoruldu
Ne yapayim tavsiyeniz var mi
Burada sohbet etmen bile sana iyi geleceğini düşünüyorum. Senin için şu an benim tek tavsiyem güçlü iletişim kurmak çevren ile. Seni anlamadıklarını düşünür isen şunu da yapabilir misin. Sanal bir arkadaşlıkta kura bilirsin. Belki seni tanımayan birine içinden geçenleri daha rahat anlata bilirsin. Ama sende kalmamalı ağlaman gerekir ise ağlamalısın. Bağırman gerekir ise bağırmalısın.
Geri dönmez mi peki giden
Özelden size anlatmamı ister misiniz vaktiniz varsa
bak çok basit bir şey söyleyeceğim senin onunla tanışmadan önce de bir hayatın vardı değil mi? Hayatında onun olmadığın bir dönemin oldu doğduğun andan itibaren. Demek ki onsuz da yaşayabiliyorsun gerçekten kafaya takmaya değmez dünyada seni sevecek o kadar çok insan var ki şu an geçmez sanıyorsun ama biraz zaman geçtikten sonra atlatacaksın eminim zaman her şeyin ilacı
Onu çok özlüyorum yeri dolmuyor inan onsuz bi hayat istemiyorum geri dönmez mi sence
Kafanı başka şeylerle meşgul et. Cidden kendini aktivitelerle yormalısın bir noktadan sonra düşünmeyeceksin
Dönmez mi giden
Cokkk sey yaşadık, ailesine kadar girdim hani hastalandım yatağında baktı bana kücük kardeşiyle makyaj falan yapıyorduk. Fazlasiyla fedakarlıklar yapti benim icin iliski 1,5 yıldı. Hatalarım oldu işte en büyüğü ise aldatma yok ama güvenini sarstim. Affetmisti ama aylar sonra gün yüzüne çıkardı bu yıl üniversiteye başladı bi arkadas grubu falan kurmuş, ailem izin vermiyor dersler ağır zamanım yok vs gibi şeyler sundu
Evet muhtemelen dediğin gibi
2 ay peşinden koştum bir de berbat ettim her seyi
İlişki konusunda akıl vermiyorum ziyan olmasın
Neden ki
Ayrilik acisi cok zor çeken bilir
Fazlasiyla gördüm merak etmeyin ama bu illet bir sey
1,5 yillik iliskimdi iste 2 ay önce terk etti beni. 2 aydır da pesinden koştum. 10 kilo verdim psikiyatriye kadar düştüm ilac kullaniyorum panik atak hastası oldum günlerim gecelerim zehir gibi okulum acilmasina ragmen dönemedim hayatım mahvoldu. O da bu yıl başladı üniversiteye yeni arkadas grubu falan kurmuş beni tamamen bitirmis kafasında hayatına bakıyor
Dönmez mi
Unutmak zorundasın baska yolu yok çünkü
Nasil unutacağım lutfen söyle
Bir kadın bana takık senin gibi ondan biliyorum unutamazsın ama işin zor gibi
Eski sevgilin mi
Sevgili gibi biseydik 2-3 ay da gidip gönlünü yapıp geliyorum
Geçmeyecek ama ilk sesini unutacaksın.
kafani dagitacak baska seyler bul
Ankara da isen gezelm kafan dağılsın
O ankaradaydı
Eyvahh
Çok abartma ne acılar var dünyada
Yaşamayan bilmez bunun acisi cok büyük
Evlat acısı var hastalık var sınanırsın
aç bi 70lik
Alkol iyi geliyor cidden
çok geçmiş olsun zor durum ama zamanla geçecek.
Kac gunum daha cehennem olacak acaba
Karşı tarafta böyle olmaması çok adaletsiz. Hayatına bakıyor mutlu. Sanki tek basima yasadim o kadar anıyı
Giden döner mi sizce. Uzun iliskiydi 1,5 yıl. Yeni üniversiteye basladi bu yıl yaslar 20
Senin bileceğin iş kendine yönel
sevgilinmiydi bu
Evet
Ne acısı
Ayrılık
Neren acıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrılık acısının o ilk zamanları göğsüne kocaman bir taş oturmuş gibi hissettirir, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Kalbin bu kadar acırken sabah uyanmak bile ağır gelir ama inan bana bu his sonsuza kadar sürmeyecek.
Şimdi kendine biraz zaman tanı ve hissettiğin her duyguyu özgürce yaşa. Zamanla o acı hafifleyecek, yerini tatlı bir kabullenişe bırakacak 💖
Şu an senin için en zor olan an günün hangi saati? ✨