Bana ilgi gösteren müzisyenin evli olduğunu öğrendim, işte nasıl davranmalıyım?

Ben gazino konsomatris olarak işe başlamıştım 1 buçuk haftadır bakıştığım birisi var o da şarkı söyleyen orada müzisyen sanatçı ve birbirimize bakışıyoruz gülüyoruz ve son zamanlarda hatta bugün de dahil birbirimize karşı bayağı yani bakışmalarımız artıyor mesela şarkı söylüyor şarkıda güzel kız diye şeyler geçiyor mesela bana bakarak söylüyor aşık oldum derken eliyle beni gösteriyor benimle uğraşıyor mesela sesler çıkartıyor arkama dönüp ona bakayım diye bana bakıyor birisi benim yanıma oturunca kıskanıyor gözlerini hiç benden ayırmıyor yani benden hoşlanıyor ben de ondan hoşlanmıştım sonra benden hiçbir şekilde Instagram ya da numara istemeyince ben de bizim gazinonun TikTok sayfasına girdim TikTok sayfasına da onun ismini yazdım takipçilerden onun hesabını buldum bir baktım evli ve karısını o kadar seviyor ki karısını paylaşıyor hamile karısı şu an ağlıyorum öyle büyük bir hayal kırıklığına uğradım ki daha yeni eve geldim sabahın beşi hatta sabahın altısı şu an az önce bakıştık ettik ya bildiğine aşık olmuş gibi davranıyor Allah onun belasını versin ya bu erkekler ne kadar iğrenç insanlar hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ben yarın işe gideceğim yarın da bana bakacak sence ne yapmam gerekli nasıl bir tepki vereyim artık ona bakmayayım mı hiçbir şekilde ben de fake hesaptan baktım onun hesabına
Bana ilgi gösteren müzisyenin evli olduğunu öğrendim, işte nasıl davranmalıyım?