Merhaba
İçim içimi yiyor bu yük altında geceleri uyuyamaz oldum kaynanam benimle bu sırrını paylaştı 6 senedir bu evli adamla beraber olduğu söyledi adamın karısı kaynanamın 30 yıllık komşusu ve arkdaşı adamın kendinden ayrıldığını daha sonra karısı ile tekrar mutlu mesut yaşadıklarını bu olayın onun zoruna gittiğini ve aralarını bozmak için onlara muska yapmak için benden para istedi ben hayatımda ilk defa böyle bir durum ile karşılaştım ve tabiki bu günaha para veremem dedim ve onunda yapmaması için elimden geleni yaptım akıl verdim ama çok dinlemedi nişanlım ile düğünümüze 5 ay kaldı bu olay benim çok midemi bulandırdı nişanlım ile aramızda asla yalan olmadı bu zaman kadar ve ben bu olayı ona anlatmadım annem neden ağlıyor diye sorduğunda yalan söyledim ama vicdanıma çok yük oluyor nişanlımın vereceği tepkilerden çok korkuyorum delirir bunu bilse sakinleşmesi zaman alır ama annesinin yüzüne bir daha bakmaz kaynanam beni çok sevdiği için bana bir sırrını verdi ama ben bu yükü bu vicdan azabını kaldıramıyorum çünkü annesi üzülünce oda üzülüyor ama bilmiyor ki annesi bunları yapıyor biraz zaman sonra bunlar ortaya çıkarsa bana neden söylemedin diyecek ve bana karşı güveni gider diye korkuyorum kaynanam yalan söylüyor der diye korktum ve tüm konuşmaları ses kaydına aldım herseyi kendi ağzı ile söylediği şimdi ne yapmam gerekir nolur bir akıl verin?:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer