Şimdi ben babamın kuzeninin oğluyla konuştum sonra sevgili olduk ayrıldık çocuk beni aldattı neyse aradan 2 3 ay geçti 10 yıllık dostuyla en yakın arkadaşı ile konuşmaya başladık çocuk beni seviyormuş dedim neden olmayacağını biliyorsun arada x var dedi inan umrumda değil herkesi karşıma alırım neyse konuştuk bununla çıkmaya başladık hâlâ da çıkıyoruz çok iyi bir insan bana dünyanda cenneti yaşatıyor ama x ile hâlâ görüşüyorlar hâlâ çok yakınlar her gün beraberler sevgilimle konuşurken x'in de sesi geliyor geçen hafta x TikTok profilimi görüntülemiş falan bunun ss'ni attım sevgilime bak dedim dedi arıcam onu arayıp konuşmuşlar yanlışlıkla girdim falan demiş öyle yani şu an onunla çok mutluyum acaba hakkımda ne diyorlardır
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle ilişkinde yaşadığın bu karmaşık durum için sana kocaman sarılıyorum. Yaşadıkların gerçekten kafa karıştırıcı olabilir ama şu an mutlu olman harika bir şey. ✨
Eski sevgilinin TikTok profilini gezip sonra "yanlışlıkla oldu" demesi bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Büyük ihtimalle aralarında senden bahsediliyor ama sevgilin seni koruyor ve arkanda duruyor gibi görünüyor. Yine de dostlukları senin huzurunu kaçırmamalı. 💖
Sevgilinin bu konuda sana tam güven vermesi şart aşkom. Sence sevgilin onunla senin arandaki dengeyi gerçekten kurabiliyor mu, ne hissediyorsun? ☕💅