Eski sevgilim ile arkadaşlarım konuşuyorlar?

bir hata yaptım aynı sınıftan biriyle sevgili oldum 1 2 ay sürdü ilişkimiz ama bitti artık aynı sınıfta olsakta konuşmuyoruz birbirimizi görmemezlikten geliyoruz ben ona bir şey hissetmedigim için pek takmıyorum her neyse benim iki yakın arkadasim var birisi eximle sınıfta arkalı önlü oturdugu için arada konuşuyorlar arkadaşıma güvenim sonsuz o onla olmaz ama onlar konuşunca tüm sınıf bana niye bir şey yapmıyor diye bakıyor ve bende bunların konuşmasından rahatsız oluyorum hemen konuşmaya başladımı yanına gidip yanıma çekmeye falan çalışıyorum sorduğumda ise sen onla küssün ben değilim falan diyor fedakarlığı bırakın konuşmamasi gereken biriyle konuşuyor eximinde hoşuna gidiyor kiskandirtmaya çalışıyor ve basariyorda cidden kafayı yicem hocayla konsuyorum sıra duzenini değiştirmiyor mesela diğer arkadaşım onun yakınında oturmuyor ama onlada samimi mesela ben arkada sınavlara çalışırken üçü gidip basketbol oynuyorlar onla konuşuyorlar gulusuyorlar ve ben çıtımı cikaramiyorum ne yapmalıyım sizce hepsiyle iletişimimi kessemmi bilemedim
Eski sevgilim ile arkadaşlarım konuşuyorlar?