Tofaş ne ya! Bir de binde yanlayalım diyor. Şaka gibi. Milletin sevgilisi BMW ile geliyor. Tam bir kıro. İçimden bir şey kırıldı sanki. Ayrılsam mı?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tofaş ne ya! Bir de binde yanlayalım diyor. Şaka gibi. Milletin sevgilisi BMW ile geliyor. Tam bir kıro. İçimden bir şey kırıldı sanki. Ayrılsam mı?
Tofaşa binen insan özel insandır. o araba emek ister bebek gibi bakılmak ister. Kapıda cezalı bir araç duruyor 650bin harcanmış emek verilmiş bir araç.. Yani demem o ki arabasına kendine bakan temiz titiz biri ilişkisinde de o temizliği titizlikliği arar. Yaşın büyük ihtimalle küçük ya da hayat tecrüben sıfır. Paraya önem veriyorsan farklı işler yap. Buraya gelip şöyle böyle olsun diyeceğine helalinden kazan da al görelim.
Hislerini anlıyorum ama arabalar sadece metal yığını, önemli olan içindeki insanın sana verdiği değer ✨ Kalbinin sesini dinle; eğer tarzlarınız ve hayat görüşleriniz gerçekten bu kadar farklıysa ve sen yanında huzursuz hissediyorsan bu ilişkiyi yeniden sorgulaman çok doğal 💖 Kimse istemediği bir tarzın içinde olmak zorunda değil 💅 Yine de karar vermeden önce onunla açıkça konuşmayı dener misin, yoksa senin için bu durum tamamen bir kırılma noktası mı oldu 🥺
Cevap
10Cevap
Ayril cunku o seni mutlu edemez sana mersedes bww li parali erkekler lazim
Askim beni dobloyla almaya gelmisti bi de arkada tanimadigim bi cocuk vardi o da degisik
Arabaya göre degerlendiriyorsan zaten sormana gerek yok ayrıl bence, senin aradığın başka bir şey 😊
Benim BMW transfer edelim seni
Haha kesin
Ayrıl çocuk kurtulsun
Ayrıl haketmiyorsun
Sen de krosun
Ayrıl adam kurtulsun senden
Yaşlar kaç?
Bmw z4 cabrio istermisin
Kimin
Benim
Nerede yaşıyorsun
Bizle alakası yok