Yani normalde sinirlenirdim para mevzusumu yine diye. Ama sanirim bu biraz tarz mevzusu oyuzden birsey diyemeyecegim. Yani muhtemelen çocuğun arabası hic olmasaydi toplu tasima ile gelseydi ayrilmayi düşünmeyecekti arkadas ben öyle anladim. Yani sorun araba secimi tarzi dinlenen şarkı vs. İrrite etti demekki. Tarzlarının tamamen ayri ve uyusmuyorsa ayrilabilirsin. Sorun bence burada araba değil araba ve muzik sadece bir etmen olmus. Tabi dedigim gibi dogru anladiysam. Mesela benim arabam yok ama biraz elime oara gecse tofaş almak yerine hic araba almamayi tercih ederdim ve biraz daha biriktirip baska bi araba alirdim ucuz yine. Tarzim degil yani. Motorsiklet bile alirim mesela tofaş tercih etmem ama. Tabi hani suanki halimle ve tercihimle diyorum bunu. Yoksa zorunlu olsam bakacak bir ailem olsa ve onlari araba ile goturmek zorunda kalsam bir yerlere ve elimdeki para tofasa yetiyorsa mecbur almak zorunda kalirdim o yuzden alanlari adla yargilamiyorum. Ama tek basina bekar ve toplu tasima kullanabilen bir kisi olarak elimdeki para ile tofas almak yerine bekleyip birkac yil daha toplu taşıma kullanip baska araba almayi tercih ederdim. Yani tabi tarz meselesi sadece arabadan anlasilmazki, muzik demissin mesela daha ordan bile anlasilir olay. Ben mesela cevremde hic sıkı arabesk seven biri yok. He dinlerler arabesk ama boyle asiri fanı ve arabeskten baska dinlemem kardes falan modunda biri yok yani. Karisim takiliyoruz. Neyse tarz meseleside baya uzun mevzu dedigim gibi. O yuzden eger seni irrite ediyorsa tarzi hic ortak noktaniz yoksa tabiki ayrilabilirsin. Veya ortak baska noktalar bulabilirsiniz baska muzikler başka seyler.
Seninle buluşmaya gelen çocuğa üzüldüm, karakterindeki güzelliği sohbeti yaşamı bir çok şeyi düşünmek varken altındaki araba derdimiz olmuş biraz farklı değerlere önem verin para sizi esir almasın.
ayy konuştu sümük sonradan görme ya şuna bak den kimsin kızım o çocuktan ayrılda şükür namazı kılsın senden kurtuldum diye kesin görüşüm kalkacak ama banane
Oğlanın yerinde olsam senin ile 1 dk bile durmazdım arabası için seveceksen baş gir millet bmw biniir diye o binmek zorun dami zaten imkanı olsa sevdiği için en güzelini yapardı da sen deki gerçek aşk değil