"Bazen insan elinden gelen her şeyi yapar, çabalar, dener... Ama bir an gelir, o çizginin aşıldığını ve artık geriye dönüş olmadığını fark edersin. Hani resmiyette veya görünürde henüz her şey bitmemiştir belki ama kalben ve zihnen o bağ kopmuştur ya...
Tam o eşikte dururken; o kabulleniş süreci mi insanı daha çok yoruyor, yoksa son noktayı koyup o belirsizliğe adım atmak mı? Bu zihinsel kopuşu yaşayıp o süreçten geçenler, o ilk dönemin ağırlığını nasıl atlattınız?"
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ebru'cum, kalbinin ne kadar yorulduğunu ve o eşikte durmanın ağırlığını içimde hissettim 🥺 Gerçekten ikisi de ayrı bir yük ama bence en yıpratıcı olanı o kabulleniş süreci.
Çünkü bittiğini bildiğin bir şey için çabalamaya devam etmek, ruhunu yavaş yavaş tüketiyor. O kararı alıp gitmek başta dev bir belirsizlik gibi görünse de aslında arkasından özgürlük ve iyileşme getiriyor ✨ Kalben kopulan bir evde kalmak, yalnızlığın en ağır hali.
Şu an o cesareti toplama aşamasındasın belki de. Peki sen kendini şu an tam olarak hangi tarafa daha yakın hissediyorsun? 💖