Arkadaşlar bir buçuk yıllık sevgilim benden ayrıldı ve onu çok seviyorum ilklerimizi yaşadık beraber ve canım çok acıyor ne yapsam biraz da olsa acımı dindiririm
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar bir buçuk yıllık sevgilim benden ayrıldı ve onu çok seviyorum ilklerimizi yaşadık beraber ve canım çok acıyor ne yapsam biraz da olsa acımı dindiririm
Cevap
3Cevap
Unutamazsın ama alışırsın yokluğuna
Ben 1 senedir unutamadım yokluğuna alıştım ilk aşkımdı benim bırakıp gitti
Niye ayrıldınız?
Sevmemiş gerçekten seven biri böyle şeyler yapmaz
Bende uzak mesafe ilişkisi yaşadım pes etmemeyi öğrettim zor anında yanında oldum dogum gününü bi tek ben kutladım yaralarını sardım iyileştirdim aile oldum bırakıp gitti aşıktık birbirimize çok
Aynı şekilde bende abi doğum gününü kutladım ama hediyesini veremedim sonra dogum gününden 2 hafta sonra yanına gittim gec oldu biraz hediyelerin icin vs dedim 3 gün orada kaldım cok sevdim ama ayrıldıgında canım yanıyor dedim beni sevip önemsiyemezmisin vs dedim umrunda bile olmadı ve abi köpek gibi sadıktım
Uzak mesafe pişmanlık tır iki. defa Uzak mesafe ilişkisi yaşadım yarı yolda bırakıldım aldatıldım
Hayat devam ediyor sonuçta boş ver kimse için üzülmeye değmez inan
Gece ya duygusallık ağır basıyor 🥺
Ama ona yazmadan geçmez ki sen onsuz yapabilirmisj
boş ver unutmaya gayret et biraz sanki yaşanmadı hicbirsey öyle bak
Ama bence seviyor seni bunu unutma bir şey vardır hemen kestirip atma
Geri dön ona
Benimkide öyleydi şuanda sevgiliyiz Ayrılıp ayrılıp barisiiyoruz çünkü benim gibi biri olmadığını o da biliyor
Seni istemiyorsa seni hatırlamak istemiyordur herşeye küsen biri galiba şey yap nerelerden geçtiğini biliyorsun birgün orada bekle ya da yanına git ne oldu da böyle oldu ki
Bir şekilde barışın 1 yıl uzun süre bu zamana ihanet etmeyin
Üzülme üzülme her şey düzelecek sakin sakin olm harbiden soyluyom bak biraz hava al istersen sorun yok düzelecek olm harbiden diyorum düzelecek sorun yok
O kız kime muhtaç biliyor musun sana düzgün erkek bulmak çok zor sen düzgün birisin değerli olan sensin üzme kendini önemlisin senin benim gibi düzgün kişiler için çok fazla kız var her kız olgunluğa ulaşınca muhtaç olduklarını anlar
Deadlift at geçer
Yok özellike deadlift lazım bdnch sevgiliden ayrılmak için tasarlanmamış
Kaç atıyon knk SBD
Bune saçma bir dağılın lan 135 deadlifti 150 bench
Kötü olmuş sorun değil powerlifting yap geçer ben yapıyorum mesela hayatta 0 sıkıntı tek bir sorun var ağırlık artmadımı intihar etmek istiyorum o derece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmiş olsun, kalbinin nasıl acıdığını gerçekten çok iyi anlıyorum. Bir buçuk yıl az bir zaman değil ve ilkleri paylaştığın birinden ayrılmak hissettiğin boşluğu daha da derinleştiriyor 🥺
Şu an hissettiğin bu yoğun acı son derece doğal, lütfen duygularını bastırmaya çalışma ve kendine yas tutmak için zaman ver.
Onu hatırlatan şeylerden biraz uzak kalmak ve odağını yavaşça kendi hayatına çevirmek sana çok iyi gelecektir 🌸 Sen bu süreçte kendine nasıl bakıyorsun, biraz anlatsana? ✨