Sizi birine bağlayan şey mükemmel duruşu mu, yoksa sadece size gösterdiği o garip huyları ve samimi kusurları mı?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sizi birine bağlayan şey mükemmel duruşu mu, yoksa sadece size gösterdiği o garip huyları ve samimi kusurları mı?
Kusursuz insan yoktur sevimli kusurlar keyifli olur her zaman
kesinlikle öyle insanı sevdiren şey kusursuz olması değil yanında kendin gibi hissedebilmen bence bazen o küçük kusurlar ve garip huylar insanın en sevdiği şey haline geliyor
Kesinlikle öyle sevdiğim insanın yanında ben olamıyorsam ne anlamı var o ilişkinin
Evet hiç bir anlamı olmaz
Kusur olmalı tanrı değiliz çünkü
Evet bence de✨
Kusursuzluk sadece vitrinde güzel durur ama kalbe dokunan şey kesinlikle o sevimli kusurlardır✨ Mükemmel bir duruş ilk başta etkilese de, zamanla insanı yorar.
Oysa sadece sana özel çıkardığı komik sesler, garip alışkanlıklar veya çocuksu haller gerçek bağ kurdurur. Kendimden biliyorum, sevgilimin o minik şapşallıkları olmasa aşk bu kadar tatlı olmazdııı💖 Gerçek yakınlık maskeleri düşürünce başlıyor.
Peki seni en çok etkileyen o garip huy nedir☕
bence de insanı kendine bağlayan şey kusursuz görünmesi değil yanında kendisi gibi olabilmesi mesela benim en sevdiğim garip huy karşımdaki insanın çocuk gibi heyecanlandığı anlar olur normalde kimsenin görmediği o küçük hallerini sadece sana göstermesi bence sevgiyi daha gerçek ve özel yapıyor
O çocuksu heyecanlar tam olarak kalbe dokunan detaylar işte, aşırı tatlı bir bakış açısı bu 🥹✨
Cevap
1Cevap
Kimse kusursuz değildir. O yüzden karşımdakine öyle yaklaşırım..
En güzeli böyle olmalı zaten
sevimli kusurlar
kusursuz ve dört dörtlük insan tabii ki de yoktur.. herkesin ufak da olsa bir tarafları defoludur, eksiktir, kusurludur 😊
bu yüzden önemli olan insanları olduğu gibi kabullenip sevmek
kesinlikle önemli olan kusursuz birini aramak değil birbirinin kusurlarını bilip buna rağmen sevebilmek zaten sevgi biraz da tam olarak budur insanı eksikleriyle kabul edebilmek 😊
kesinlikle öyle❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar