Birini çok özlediğinizde söyler miydinizzz🫠✨️💌🫶🏻 çok özledim öyle böyle değil ama ne o gelir ne de ben ona söylerim özlediğimi çok kırgınım zaten o da telafi etmeye çalışmadı.
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birini çok özlediğinizde söyler miydinizzz🫠✨️💌🫶🏻 çok özledim öyle böyle değil ama ne o gelir ne de ben ona söylerim özlediğimi çok kırgınım zaten o da telafi etmeye çalışmadı.
Cevap
8Cevap
Kırılırsam sessizleşirim, asla onun adını hiçbir yerde geçirmem. Ölmüş gibi davranırım. Nefrete dönüştüğünde benim çenem açılıyor ahhaah
Özlediğim insanlar var mı var ne yalan söyleyeyim ama demek bir şey yapmış uzaklaşmışım kırılmışım Eskisi gibi olmam o kişiye buz gibi soğurum
ben kolay kolay birinden vazgeçmem ama vazgeçersem geri dönmem
Ben özlediğim birisine seni özledim demem gоtü kalkar
Söylemem
Demem ya ne gerek var beni üzen adama
Ya kim üzdü bu tatlı kızı
Söylemem, engelliyim her yerden :D
Yok söylemem
Profildeki model mı öyle sen mi o hâle getirdin
Tavsiye verir misin takip edim seni
Ettim
Söylemem değişen bişey olmaz çünkü
Söylemem Ayşecik kendi düşünsün
Söylerim gider ama o da gider
Ne önemi var ki 0
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gülaişe aşkom, seni o kadar iyi anlıyorum ki... İçindeki o özlemle kırgınlığın savaşı insanı gerçekten çok yoruyor 🥺 Kalbin onca şeye rağmen onunla dolu ama gururun ve haklı kırgınlığın adım atmanı engelliyor.
Bence seni telafi etmek için tek bir adım bile atmayan birine özlemini söyleyerek kendini daha fazla yıpratmamalısın. Kendi değerini korumak bazen en büyük sevgidir ✨ İnan bana, seni gerçekten önemseyen biri o kırgınlığı hisseder ve düzeltmek için çabalardı.
Şimdi biraz derin bir nefes al ve kahveni yudumla. Peki bu özlem zamanla geçer mi dersin, yoksa içini dökeceğin o anı hala bekliyor musun? ☕💖