Sevgilisi varken bana yazıp buluşmak isteyen bu kişi beni kullanıp enayi yerine mi koydu?

Evet benimle sürekli inişli çıkışlı konuştu buluşmak için yalvardı yakınlaşmak istediğini söyledi sürekli içime sinmedi tartışıyordum hep ne zaman mesajlaşsak bana sen manyaksın delisin diyordu çünkü işine yaramadım istemedim bu kişinin zaten sevgilisi varmış idare ediyormuş bir kız buldum stalk yaptım ve adım gibi emindim sevgilisi olduğuna benim zor zamanlar geçirdiğimi de biliyordu zaten ailemden birinin rahatsız olduğunu bile söylemiştim güvenip neyse o kızı görünce çocuğa yazdım al uzaylı tipli sevgilini başımdan ikiniz de yok olun dedim sapık seni dedim hem sevgilin var hem bana yazıyorsun dedim mesajları atıcam yoksa falan dedim defol sonra bana yeminler etti sevgilim yok ne saçmalıyorsun sen delisin uzak dur benden yoksa kız kardeşine söyleyeceğim bana hakaretler ettiğini dedi defol git dedim sonra bir bakıyorum kızın hesabı kayboldu demek ki sevgilisi ona bas ettmiş kız da aptal gibi ona hesap soracağına silmiş çok ilginç :)

Güncellemeler
1 gü
Kız beni engelemiş ekli bile değilken bende demeki ona söylemiş kızda hesap sormak yerine sevgilisine beni engelemeyi tercih etmiş rezil bir çağ gerçekten
Güncellemeler
1 gü
Sonra iftira atma bana sen deli misin manyak mısın dedi benimse tek dediğim şey sktr gt be kemik atmadık diye havlama orada hadi yoluna dedim defol
Sevgilisi varken bana yazıp buluşmak isteyen bu kişi beni kullanıp enayi yerine mi koydu?