Reddettim ama beni elde etmiş gibi atıp tutuyor bu kişi ne yapmaya çalışıyor defalarca reddettim aklında sıkıntı mı var ne yapmaya çalışıyor olabilir beni elde ettiğini mi sanıyor
Bu kişi reddettim ama sanki beni elde etmiş gibi şeyler yazıyor?
Ayy bıktım bunların aşşağılık komplekslerinden. Reddedilince kendilerine 150 farklı şekilde ezmişiz gibi davranıyorlar. Belki başkasını seviyoruz? Belki ilişkiye hazır değiliz? Belki de sadece benim kriterime uymadın? Ama yok, reddedildiyse bunu aşşağılanma olarak görüp de kuduruyorlar. Ben de bu konudan çok çektim ve bıktım böyle olanlardan.
Ya hiç ilgim olmadı hep reddettim hakaretler küfürler etti engelledim fake açık yine yazıyor şimdide böyle şeyler diyor cevap vermicem tabiki ama sıktı başımdan savmak istiyorum artık
Yazınca de ona senin gibi 5 para etmez bi adama cevap verip kalitemi düşürüyorum şu an ama bi daha yazarsan ananı gözünün önünde bi yerinden şey yaptırırım görürsün de bi daha yazmaz
Ne boş bir insansın insanlara saldırarak kendini bi b. k sanıyorsun tamda o sandığınsın istediğim görüşü paylaşırım bu sana bana hakaret etme izni vermiyor insan olsan zaten karşımdaki kişiye nasıl davranacağını bilirdin sen asıl git küfür ederek havalı olmuyorsun yazık kafana acıyorum sana acınacak haldesin git görgü neymiş öğren öyle gel yaylan bebe
Insanim ve senin gibi boş beyinlere nasıl davranmam gerektiğini uslubum belirliyor evet. Sorduğun sorunun issizligi kendini gayet belirlemis ustune soz soylemeye gerek bile yok haklisin.
Seni o nohut beyninle yalnız bırakıyorum tanımadığı insana saldıran kişileri pek ciddiye almıyorum aynen tamam sensin devam et böyle umarım hayatta kalmayı başarırsın😆