Yıllar sonra yeniden görüşmek isteyen eski flörtüme bir şans vermeli miyim?

23 yaşındaki birisinin hikâyesini anlatacağım. Arkadaşlar ben daha önce reel'de hiç sevgili yapmadım ve sanaldan konuştuğum insanlarla belki de duygusal boşluk nedeniyle konuşmuş olabilirim, bunları kabul ettim. Belki de ilgimi çekmiştir yani olabilir. Ama yıllar yıllar önce birisiyle tanışmıştım. Ve o zaman tek arkadaşım resmen oydu, değer veriyordum, flört ediyorduk. Birbirini tanımaya çalışan 19 yaşındaki çocuklar, o bir yerde okuyordu, ben de üniversiteye girmeye çalışıyordum. Onun şehrinde üniversiteye başlamadığım için bana aklına gelenleri söylemişti. Ama yıllar yıllar geçti. Bu arada yazdı, biz konuştuk. Buluşmak istedi, ben dedim ki benden özür dilemezsen asla buluşmam. O da defalarca özür dilerim, 4-5 kere. Ben de kabul etmedim, özür samimi edilen bir şeydir, ben dedim diye özür dilenmez. Sonra yıllar sonra o benim şehrime taşınacak, öyle planları var. Ne kadar bizi bir şekilde yine buluşturdu. Ve defalarca erteledim ben buluşmayı çünkü duygusal zekâsı biraz kötü arkadaşın:) ama mesela onunla sohbet ederken zaman gerçekten nasıl geçtiğini bilmiyorum. Anlattığım şeylere o kadar önem vermiş gibi hepsini hatırlıyor ve anneme benden daha çok değer veriyor.

Şimdi tekrardan dün akşam istedi ve buluşmak istedi. Ne, gerçekten en azından yüz yüze bir buluşmayı hak ediyoruz dedi. Normalde çok mekanik düşünen işkolik birisi. Ama yavaş yavaş değiştiğini de görüyorum, sizce bir şans vermeli miyim? 2 hafta sonra tekrardan işlerini halledip yaşadığım şehre gelmeyi teklif etti. Ben de yıllar geçse bile onunla geçen zamanları özlediğimi fark ettim ama bunu arkadaşça mı hissediyorum, ona karşı bir şey mi hissediyorum bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Yıllar sonra yeniden görüşmek isteyen eski flörtüme bir şans vermeli miyim?