Eski sevgilimle bir şansımız daha olabilir mi?

Eski sevgilimle ayni is yerinde calisiyoruz. Başta cok iyi arkadaştık çok eğlenip bol kahkahali bir iletisimimiz vardi sonrasi flortlesme ile devam etti ve sevgili olduk. Aylardır cok iyi giden sabahtan aksama mesajlastigimiz gorustugumuz birbirmize aşkımızı söylediğimiz güzel günlerimiz gecti...
Fakat son iki haftadır sürekli ne desem yanlış anlayıp kavga tartışma çıkarmaya başladı kıskançlık vs. Ben anlamistim sogukluk olduğunu uzaklastigini sordum.. sorduguma bin pisman oldum o yuzden de kavga ettik.. bu ikimizin ilişkisi birsey olsa ilk sana soylerim diye inkar etti. Çok uzadı kavga baya sinirlerimiz gerildi çok büyüttü.. iki hafta sonunda Birbirimize zaman vermeye karar verdik ve haftasonu iki gun gorusmemeye kafamizi dinlemeye ihtiyacimiz oldugunu dusunduk.
Pazartesi ise geldiğimizde birbirimize sarıldık cok ozlemisiz birbirimizi dedik hersey çok güzeldi eskiye dönmüştü cok mutluydum sen benimsin ben senin otesi yok bile dedi.. ama aksam mesai bitimine yarim saat kala bana sevgili harici bir ilişki görüyorum bizde diyerek ayrilmak istedigini mesajla soyledi.. yıkıldım ama şaşırmadım degisik duygular yasadim.. bana arkadaş ya da dost kalmamizi cok kıymetli olduğumu ve kaybetmek istemediğini soyledi ben kabul etmedim. 4 gun sessizlige büründük konuşmadık birbirimizi gorunce soğuk rüzgarlar esti ama lanet olsun ayni is yerindeyiz ve surekli görüyorum her gordugumde umursamaz ve neşeli görünüyorum ama o gidince ağlamaya basliyorum işim gereği konusmak zorundayiz..
Bugun iş dışında mesajlastik. Birbirimize hic tanismiyormus yabanciymisiz gibi davanmayalim dedi bende, ben seninle ilgili defteri kapattim dedim. Oda kapatigini gorebiliyorum dedi. Arkadaş kalabilcegimizi soyledi bende tamam dedim kabul ettim. bu konusmadan sonra gülümseyerek konusmaya basladi muhabbet etmeye başladı bende terslemedim karsilik verdim. Mesajlarinda yine bana canim demeye başladı bos yeremi ümitleniyorum bana fikir verin lütfen...

Uzun oldu kusura bakmayın:)
Eski sevgilimle bir şansımız daha olabilir mi?