Sevgilimle eski flörtü arasında tekrardan hoşlanma başlayabilir mi?

Sevgilimle eski flörtü bundan böyle aynı okulun aynı bölümünde okuyacaklar. sevgilime güveniyorum normalde ama geçmiş olayların tetiklenmesi olabilir mi, flörtlerken yakınlarmış sevgilim çok düşünmüş kızla sevgili olmayı, hatta son buluştukları gün kız başını omzuna yaslamış sevgilimin. sevgilim de kolunu atmış omzuna sonra tiyatroya geçmişler yine öyle sarmaş dolaş oturmuşlar hatta bu sefer ilk sevgilim kolunu atmış, bunun dışında arkadaşlarıyla tanıştırmak istemiş tartışmışlar mesela bir gün sevgilim çok üzülmüş demek ki değer vermiş de. bittikten sonra sevgilimin isteğiyle arkadaş kalmışlar ama iletişimleri bir noktadan sonra kopmuş. kopmadan önce birkaç sefer buluşmuşlar görüşmüşler, karşılaşmışlar sevgilim kızın yanına gitmiş vs. kızı beni darlıyordu diye anlatıyor ama aynı zamanda kızın doğum gününü kutlamak için sevgilim mesaj atmış.1 2 sefer kız buluşalım demiş sevgilim de buluşalım erken geldim diye mesaj atmış mesela.1 kere de stroysini beğenmiş. kız onun acil kan aranıyor şeklindeki stoysini paylaşmıştı ve o kan sevgilimin bir yakınına lazım değildi. ama sevgilim kayıtsız kalmadı emojisi attı kıza. hatta bunu gördükten birkaç saat sonra yaptı aklımda kaldın der gibi. bunların tamamı benden önce olan şeyler ama sonuçta olan şeyler.2 yıl sonra tekrar denkleşiyorlar şu an kader bir araya getiriyor. neden ki acaba..

Sevgilimle eski flörtü arasında tekrardan hoşlanma başlayabilir mi?