Eğitim durumu sizden daha aşağıda olan gelir durumu da düşük olan bir erkekle evlenir misiniz?

Ben üniversite mezunuyum öğretmenim. Atanamadım ama uğraşıyorum kamuya girmeye çalışıyorum. O da lise mezunu kuryelik falan yapıyor. Evi yok. Ailesini küçükken kaybetmiş. Ben çok zengin bir ailede değilim. Orta düzey bir ailedeyim ama evlenip çocuk sahibi olmayı düşünüyor. Ben çalışırım her türlü evi geçindiririm diyor sadece huzur istiyorum diyor. Yaşı benden küçük ben 32 yaşındayım o da 28 yaşında. Ben onun çalışacağından şüphe etmiyorum ama şu an yaşadığımız ekonomik koşullar çalışılarak yaşanacak düzeyde değil. Bir de ben çalışacağım evi geçindireceğim karım çalışmasın diyen biri. Ben de ona mesleğimi yapabilirsem veya atanırsam veya düzgün bir iş bulursam çalışırım dedim. Ama ben içten içe üniversite mezunu meslek sahibi olan ve düzenli geliri işi olan birini istiyorum. Ama aklımdan da ya onunla daha mutlu olursam diye de geçiyor. Bir tarafım böyle düşündüğüm için kendime kızıyor bir tarafım da haklı buluyor. Bu arada hiç aldatmadım kimseyle konuşmadım ondan başka. Buraya da gizli yazacağım. DM'den yazmaz demeyin. Ayrılacaksam da ihanet etmeden düzgünce kimseyi incitmeden bitirmeyi tercih ederim. Bana samimi şekilde düşüncelerinizi yazın.

Eğitim durumu sizden daha aşağıda olan gelir durumu da düşük olan bir erkekle evlenir misiniz?