Eğitim & Kariyer Sizden daha düşük eğitim seviyesine sahip biriyle evlenir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor mesela tıp mezunu ------- ortaokul, lise, önlisanslisans mezunu-------- lise, ortaokul gibi Sizden daha düşük eğitim seviyesine sahip biriyle evlenir misiniz? Cevapla Lise Soruları Eğitim Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Kendini geliştirmiş, dünya görüşü olan biri olmalı ancak o zaman o fark eşitlenir, o zaman sorun yaşanmaz. 1 0 Yorumla
atszzz Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl İki gönül bir olunca samanlık ne olur duymuşundur. Kast sisteme mi bu? Seven sevdiğiyle birlikte olur. 1 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl ben de 2 üniversite mezunuyum eşimde. davul bile dengi dengine olmazsa anlaşamazsınız. 1 0 Yorumla
AyNolmuş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Okumuş olup cahil olacağına okumasın kendini geliştirmiş olsun 1 0 Yorumla
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Dahi olduğu için okumaya gerek görmediyse olur. 1 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 847 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Canomo Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Egitim farkli bisey 1 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla Canomo +1 yıl Okul öğretimdir ama egitim farkli. İlkokul mezunu uni mezunundan daha egitimli olabilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen okudun muu Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evlenirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendini geliştirmiş, dünya görüşü olan biri olmalı ancak o zaman o fark eşitlenir, o zaman sorun yaşanmaz.
İki gönül bir olunca samanlık ne olur duymuşundur. Kast sisteme mi bu? Seven sevdiğiyle birlikte olur.
ben de 2 üniversite mezunuyum eşimde. davul bile dengi dengine olmazsa anlaşamazsınız.
Okumuş olup cahil olacağına okumasın kendini geliştirmiş olsun
Dahi olduğu için okumaya gerek görmediyse olur.
karakteri yüksek olsun yeter
Büyük konuşmamak lazım.
Kendini geliştirmişse sorun olmaz.
Düşünmem gerek
Hayır
Evet
Hayır
Egitim farkli bisey
nasıl yani
Okul öğretimdir ama egitim farkli. İlkokul mezunu uni mezunundan daha egitimli olabilir
Olmaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz
Sen okudun muu
Evlenirim