Uzun ilişkisi olması gözümü korkutuyor baya 4 yıllık ilişkisini 7 ay önce bitirmiş. Ama bazı ilişkiler uzun olsa bile bi değeri olmuyo insan sonradan anlıyo. Sizce sevgili olunur mu?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun ilişkisi olması gözümü korkutuyor baya 4 yıllık ilişkisini 7 ay önce bitirmiş. Ama bazı ilişkiler uzun olsa bile bi değeri olmuyo insan sonradan anlıyo. Sizce sevgili olunur mu?
Cevap
10Cevap
En az bir sene beklemeniz şart.
Kendini bilen adam size güvenemez.
Hele ki aynı davranış , tavır , sorulan sorulara kadar aynıysa yaptıklarınız hiç bir şansınız yok.
İsterseniz deneyin görün.
Ancak bu kişi ciddi bir ilişki istemiyorsa,
Gönül eğlendirme istiyorsa rahat şekilde hayatında bir kaç kadına yer verebilir.
Erkeğine bağlı, biz 7 yıllık bittiğinde 1 ay geçmeden yenisine başladık sorun olmadı Nerimancım
Oha bir ay sonra mı
7 ay önce biten bir ilişkinin neyinden korkuyorsun? 4 sene olması uzun bir zaman mı? Demek ki her şey yolunda olsaydı 4 sene içinde sonuca varılırdı.
Olunmaz başına dert alma bi kere o toksiktir seni de öyle yapıp psikolojini bozar
Kafanda şüphe kalmasın o konuda dedi bana. Zaten toksikti ilişkimiz sevgi bitmişti artık dedi. Sonra bitirdim dedi
Yalan inanmaa
Daha nefes almadan size geliyorsa kullanacaktır sizi
O ilişkinin nasıl bittiği ve o çocuğun karakteri nasıl bunu bilmemiz gerekir. Ama 7 ayda uzun bir süre değil bence. Ve sana direkt yakın davranıyorsa biraz uzaklaş derim. Ben olsam olmazdım.
Kafanda şüphe kalmasın o konuda dedi bana. Zaten toksikti ilişkimiz sevgi bitmişti artık dedi. Sonra bitirdim dedi
Sana etki etmek istemem ama ben olsam hiç konusmazdim bile. Çünkü toksik ilişki zehir gibi 4 yıldır böyleyse ona alışmış zaten. Madem toksik neden 1 yılda değil 4 yıl. Ve toksik ilişkiler aslında en yakın ilişkilerdir biraz da. Tahmin de bulunmak istemem ama onlar her şeyi yaşamıştır. Evli çiftten farkı yoktur. He dersen ki: ben kendimi korurum biraz konuşmak iyi olur diyorsan bişey demem. Seni tanımıyorum sonuçta. Ama ciddi bakmak istiyorsan hiç bulaşma derim.
Ama benden hoşlanıyor artık. Onun kalbini çaldım yani. Zaten öyle dedi. Kalbimi çaldın dedi
Olmaz mı diyorsun
Olunmaz 2 yıllık ilişkim bitti 9 aydır görüşmüyorum bu kadar kısa süreli istesen de unutamazsın arada nefret olur ki nefret de bir çeşit sevgidir
Benimki de öyleydi ilişki içinde bitmişti sevgimiz ama ilişkiyi tümden bitirdikten sonra 1 yıl depresyondaydım kişiden kişiye elbet değişir bu ama duyguların 0 olduğuna inanmam ben
Ama benden hoşlanıyor artık. Onun kalbini çaldım yani. Zaten öyle dedi. Kalbimi çaldın dedi
Söylemlerle hareketler bir olmuyor bende de aynı şey geçerli
Olmaz mı diyorsun
Olmaz demiyorum belki iyi anlaşırsınız ama tamamen hislerin bittiğine inanmıyorum böyle ilişkilerde
Olmaz tedavi edecek Duygun varsa dene umarım seni de hasta etmez
Bi anda evlenedebilirsiniz hiç belli olmaz
Olma bence benimde yeni bitti
Olmaz
Neden
Unutamamıştır
Olunmaz
Not.
Olunur
Olabilir
O hayatu sakın yapma yara bandı olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım bu tamamen o kişinin yaralarını sarıp sarmalamadığıyla alakalı bir durum ✨ 7 ay aslında az bir süre değil ama önemli olan bu zamanı nasıl geçirdiği. Eski ilişkisinden bahsederken öfkesi ya da takıntısı kalmamışsa, sana bomboş temiz bir sayfayla geldiyse neden olmasın?
Yine de kendini hemen kaptırmadan, onun gerçekten hazır olup olmadığını gözlemlemen harika olur 💖
Peki o sana geçmişinden bahsederken gözlerindeki o nötr havayı hissedebiliyor musun? ☕