Aşk İlişkileri Sevgili ile her ayrılıp barışmada yeni tanışıyormuş gibi olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sevgiliyle her ayrılıp barışmada sanki yeni tanışıyormuş gibi heyecan heves olur mu Olur Olmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgili ile her ayrılıp barışmada yeni tanışıyormuş gibi olur mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ilk günkü gibi heyecan kalmaz. Sürekli ayrılıp barışmak gibi öyle bir insanı hayırlı bir evlilik olmaz. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevgi saygı güven falan olur mu Yorumla u Bahar_555 +1 yıl Evet tabii ki olur. Sevgi saygı güven varken sürekli ayrılıp barışma olmaz. Yorumla Soran +1 yıl Sürekli ayrılıp barışmada sevgi saygı güven nasıl oluyor ki anlamadım? Yorumla u Bahar_555 +1 yıl Tersini söylüyorsun. Bir insanın sevgi saygı güven duygusunu taşıyorsa karşı tarafina iyi tanır deger verir ilgi görür ama ilk önce kendine vermeli sonra başkasına. Kendine güvenen sürekli ayrılıp barışma gibi yaşamaz. Yorumla
dailyflower Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hiç bi fikrim yok ayrilmak iyi gelir mi bir iliskiye yani bilmiyorum 0 0 Yorumla
AtesliPrens03 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl ayrıldıklarımla hiç barışmadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla AtesliPrens03 +1 yıl Biten bitmiştir Yorumla
kürkçüdükkanıkapandı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olmaz tadı kaçar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl tadı kaçar Yorumla kürkçüdükkanıkapandı +1 yıl Yani bir kere ayrıldı mı bitti demek sürekli barışmak yıpratır daha kötü olur Yorumla
AteistMühendis Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olmaz tabii ki. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olur Yorumla AteistMühendis +1 yıl Ağıza gelen kekremsi bir tat gibi Yorumla
iyikalplivecesuroll Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Olmaz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ilk günkü gibi heyecan kalmaz. Sürekli ayrılıp barışmak gibi öyle bir insanı hayırlı bir evlilik olmaz.
Sevgi saygı güven falan olur mu
Evet tabii ki olur. Sevgi saygı güven varken sürekli ayrılıp barışma olmaz.
Sürekli ayrılıp barışmada sevgi saygı güven nasıl oluyor ki anlamadım?
Tersini söylüyorsun. Bir insanın sevgi saygı güven duygusunu taşıyorsa karşı tarafina iyi tanır deger verir ilgi görür ama ilk önce kendine vermeli sonra başkasına. Kendine güvenen sürekli ayrılıp barışma gibi yaşamaz.
Hiç bi fikrim yok ayrilmak iyi gelir mi bir iliskiye yani bilmiyorum
ayrıldıklarımla hiç barışmadım
Neden
Biten bitmiştir
Olmaz tadı kaçar
Nasıl tadı kaçar
Yani bir kere ayrıldı mı bitti demek sürekli barışmak yıpratır daha kötü olur
Olmaz tabii ki.
Nasıl olur
Ağıza gelen kekremsi bir tat gibi
Olmaz.
Nasıl olur