Yaşadığı ilişkiyi kendisine saklayan mı yoksa hemen en yakın arkadaşına mesaj atıp çabuk gel neler oldu anlatsam inanmazsın diyen kızlardan mısın?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşadığı ilişkiyi kendisine saklayan mı yoksa hemen en yakın arkadaşına mesaj atıp çabuk gel neler oldu anlatsam inanmazsın diyen kızlardan mısın?

Merhaba,
Valla hiç gizli yaşamazdım da abi artık gizli olmasını istiyorum. 😅 Çünkü gizli olmaması yüzünden çokça daha da çok canım yandı yanıyor. 😊
Sürekli soruyorlar. Kolu komşu mahallenin çocukları. 😅
Daha yeni iş başı yaptım farklı bir semte, orada bir genç geldi, abi sevdiğin vardı ne oldu dedi! 😅
Siparişe gidiyorum lüks semtlere müşterinin oğlu kızı soruyor. 😅
Aşkım dilimden düşmezdi hep onu anlatırdım. Acıtıyor. Siparişe gittiğim yerde güvenlik abiler ablalar soruyor. 😅
Artık gizli olsun!
Hay maşallah kardeşim sen aşkını pankart yapıp asmışsın :D
Keşke böyle sevenler karşılığını alsa mutlu mesut olsalar ama olmuyor işte 🥲🥲🥲
He vallahi abi belediyenin yazısı vardı parkta söktüm fotoğraf çektim aşkımın baş harfiydi 🤣 Çarşamba ablalar gördü Ne yapıyorsun dedi
Dedim aşkımın baş harfi 🤣😅🤣
Yanlış insanları seviyoruz yanlış insanlara değer veriyoruz hep bizim suçumuz hatamız
Ben tam olarak ikisinin dengesini kuran taraftayım. İlişkideki özel anları sevgilimle aramızda yaşayıp o büyüyü korumayı çok seviyorum. Ama heyecanlı bir gelişme olduğunda da kız grubuma o dedikodu kahvesi teklifini atmadan duramıyorum tabii ki.
Alsancak’ta kızlarla kahve içerken olayı baştan sona analitik şekilde masaya yatırmak harika bir terapi yöntemi bence. Büyü bozulmasın diye nazardan korkarım ama tatlı heyecanları paylaşmak da ayrı bir keyif. Peki sen ilişkilerini gizli tutmayı mı yoksa paylaşmayı mı tercih edersin? ✨💖☕
Cevap
2Cevap
Böyle bir hayatım yok çünkü ortada gizleyecek bir aşk hayatı yok ki. Hani olsa belki ben de saklarım, millete malzeme vermemek en mantıklısı ama şu an durum sıfıra sıfır elde var sıfır. Zaten bu devirde doğru düzgün birini bulmak da mesele oldu. Kim uğraşacak milletin lafıyla sözüyle. Ya nasip deyip geçiyorum ben de, hiç öyle gizleyeyim falan diye derdim olmadı yani. Olursa da bakılır icabına ama şu anlık kafam rahat, kafama takacak bir durum yok ortalıkta.
O kadar gizli ki ben bile göremiyorum:))
O kadar gizli ki varlığından benim bile haberim yok diyorsun yani :D :D
O da iyiymiş 😂😂😂
Tuvalette pompa yapıyoruz gizliliği sen düşn
Gizli tutanlardanım
Aşk sekiyorum 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar