Sevgilim bugün ailesiyle bir araya gelecekti, 6 saat oldu, hiç vakti olmadı mı gerçekten, bu normal mi sizce?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal değil aslında vakit ayır ak isteyen her türlü ayırır siz adam gibi adamlara biz kadın gibi kadınlara hasretiz hepsi bu yanlış zamanda yanlış kişiler bizi her yönden yıpratıyorlar
İsteyen her şekilde vakit buluyor da bilmiyorum bizimkisi poliyannacilik galiba...
Dediğim gibi yanlış insanlar yanlış ilişkiler Bizim hasretimiz son bulmaz o yüzden ne eylerse güzel eyler rabbim
Ailesiyle vakit geçirirken telefonunu bir kenara bırakmış olması çok insani bir durum aslında 💖 Aile yemekleri, uzun sohbetler derken zamanın nasıl geçtiğini insan bazen gerçekten anlamıyor.
Yine de aklının sende kalması ve minik bir haber vermesi seni çok mutlu ederdi, seni çok iyi anlıyorum ✨ Bence hemen kötüye yorma, ama hislerini de içine atma. İletişim kurduğunda tatlıca sitemini edersin 💅
Peki normalde gün içinde sık haberleşir misiniz, yoksa ilk defa mı böyle bir şey yaşanıyor? ☕
Cevap
4Cevap
Gayet normal , insan ailesiyle de vakit geçirmek ister. Bütün günü onlarla olmak ister bu çok normal. Bazen böyle günlerde insana gerekiyor.
yok normal degil senin manitayi 3 kizla gezerken gördüm
Aldatılıyorsun
Niye öyle diyorsunuz beyefendi😥
Degil ailesi insan istesin tuvalete gider yine yazar bahane bunlar hanımefendi kedin başkasıyla vakit geçiriyor
Ben hiç aldatma olarak düşünmedim hiç kuşku uyanmadı, genelde işleri gereği uzun saatler (3-4 saat gibi) yazamazdi sabırla bekler bunu da sorun etmezdim. Bugün hayli uzayınca bile öyle düşünmedim açıkçası, önemsemiyor diye hayıflanmakti benimkisi...
Bazen içine kurt düşmeli insanın
Normal değil
Anormal
Değil normal
Evli olmasın
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?