Ne diyorduk? At gibi giden, it gibi gelirmiş.
"Merhaba Şule biraz konuşabilir miyiz? lütfen."
yazmış hahahha :))
"Merhaba Şule biraz konuşabilir miyiz? lütfen."
yazmış hahahha :))
böyle düşünmen çok kaba bence. kendine de ayıp ediyorsun. gitmeden önce sevgili olduğu kişiye insan it der mi? o zaman neden gitmesini bekledin? bir iti neden kabul ettin? önceden neden anlamadın it olduğunu? bir itle neden sevgili oldun?
nasıl ya aldattıktan sonra bile istekleri oldu ve sen bunları sağlamadığın için o mu senden ayrıldı?
İlk önce istekleri oldu kabul etmeyince ayrılmadan aldattı yüzüme karşı güldü. Yüzüne vurunca beyefendi kaldıramayıp yıkıp döküp kendi keyfi ile ayrıldı beni engelleyen de ayrılan da oydu. Canımı acıtan şey o sincap it demem kaba olmuş olabilir ama ne diyebilirim? Bir düşün sen olsan ne yaparsın ne dersin?
ilk yorumumda başına gelenleri bilmediğim için öyle konuştum. ama seni aldatmasına karşı ondan ayrılmamış olman zaten kendine değer vermediğini hatta saygı duymadığını gösterir.
eminim onun şimdi yazması hoşuna gitmiştir ve yeniden bir araya geleceksinizdir.
Asla. Bana her zaman yalandan nefret ettiğini söylerdi belki bir umut insan gibi çıkarda söyler diye bekledim 5 gün boyunca söylemedi o sürede de buluşmamak için bin tane bahane uydurdum. Ben buluşmak istedim o zaman söyledim bahane sunacağını bildiğim için de dinlemedim. Aşkından çöllere bile düşecek olsam dahi bir araya gelmem.
Teşekkürler Sincap, iyi akşamlar.
anladım. geçmiş olsun. iyi akşamlar.
Cevap
3Cevap
başkasını bulamamıştır
Kendini rahatlamaya gelmis gercekten ceza vermek istiyosan hiç cevap verme
İntikam soğuk yenir 🙂🔪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?