4 yillik cok aşık oldugum bir ilişkim oldu hatta onu gordugumde bayiliyodum. 4 yilda yalanlar soyledi arkamdan is çevirdi vs ama ben hiç ondan ayrilmadim. O da benden kopamadı. Çok sevdim çok hayaller planlar yaptik. Ama maalesef 10 ay once ayrildi ve başkasiyla sevgili oldu. Ben delirdim ilk başta tabi hakaretler beddualar vs ettim o da ayni sekilde. Sonra bir daha iletişim olmadi aramizda 10 aydır. Ben deliler gibi acı cektim çekiyorum da rüyalarimda gördüm anılar bogdu beni. Gece çalişiyorum o yüzden bugun baya uykusuzdum ama uyuyamadim ve az önce ondan bir mesaj geldi. 10 ay sonra bir mesaj.
Serkan hakkını helal eder misin?
Tabiki mesaja bakmadim bile bakmamda. Ama sizlere sorum var;
Neden 10 ay sonra mesaj atti?
Neden helallık istiyor?
10 aydir hic mi aklina gelmedim neden simdi?
Mesaja cevap vermiycem sonuc ne olur ne yapar umursamaz mi be yapmali boyle durumda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cevap verme tabiiki. Hiç düşünme bile. Yazmasının sebebi ciddi bir adım atmak olabilir. Hani başkasının ahını alan mutlu olamaz misali, senden helallik alıp yoluna devam edebilir. Ne olursa olsun giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. Sevsende aşkından gebersende önce kendine saygı duymayı öğrenmelisin
Peki neden instami calmaya calisti. Az once instadan sms geldi. Sifremi unuttuma basmis
O zaman derdi sen. Yinede sen sen ol onu sana yaşattıklarına pişman etmeden sakın olumlu adım atma. İçinde bittiyse ne güzel ama bu soruyu sorduğuna göre belliki bitmemiş. Süründür en azından değerli olursun unutma. Cepte görmesin seni asla bu hatayı yapma. Cevap verme engelle heryerden, kapına getirt ve ordan da kov, merak etme bıkar kaçar diye vazgeçmeyecek emin ol. Kolay vazgeçememesini sağlarsın bu şekilde
Gercekten gelir mk kapima daha once bi kac kere surpriz yapmak icin gelmişti sevgiliyken de 10 aydie hic adim yok. Niye sence önce helallik istedi cevap vermeyince 1 saat sonra instagram hesabimi calmaya calisti
Hayatında biri var mı merak ediyor
Hmmm mantıklı sağ ol
Kötülük yapti simdide helalik istiyor senden boş ver cevap verme engele geç
Seni üsmuz baskasila beraber olmus seni düsünmemis bile engele geç koy hayatina bak yazip tekrardan konuşma bild
Asla konusmam zaten ben onu oyle saf temiz sevdim adına roman yazdim şiirler yazdim. Şimdi başka nankorler verir cezasini. Ama neden 10 aydir degilde şimdi ve sence cevap vermezsem ne yapsr
Kusura bakma profil icin
Cevap verme senin yerinde olsam
Vermiycem cevap ama neden simdi yazdi. Sorun degil.
Aklina geldin ya da geliyodu yazmadi simdi tekrardan konusmak istiyor belli ki hic eski defterleri açma naza crk kendimi boş ver engele cidden seni üzülmüsn boş ver
Ayrilmis olabilir sevgilinden
Ayrildi belkit o sevgilisi senin kdr deger vermiyordu sana yanaşiyot
Kapima gelir mi sence cevap vermeyince
Gelir belkit
Sen seviyor gibisin daha
Unut bence bak böylr kizlardan hayır gelmez inan bana sen hep yari yolda birakir unut baska birini sev
Pisman oldu yazdi sana
Ya 10 aydir unutmaya calisiyorum bak düşün 10 aydir hic iletişim yok hic görmedim sesini duymadim ama arada rüyalarima gelir. Ondan sonra en az 60 70 kıza yazmişimdir 1 tanesi bile yaşadigim yerde ya da yaşitim cikmadi. Ve şoyle bisey var ben onu gordugum an vuruldum. Ama kabul etmem sadece 10 aydir cektigim acilar için
Sence degerimi mi anladi? Yoksa sadece hellallik alip yoluna devam etmek icin mi yazdi
Ikiside olabilir bilmiyoruz ama bak bence vazgec bu gönülden benden sana söylemesi sen bu arada kac yasindasin
Ya bak zor olcak dediklerim ama o kiz simdi baska el tutuyor başkasının koynunda gire kabl edecekmisin bunu
Ya bro diyorum ya onu sevsemde kabul etmiycem onu diye sadece pisman olsun o kadar. Hayatimda olmayacak. 21 yasindayim. Ve az once sms geldi telefona instagram sifremi çalmaya çalişiyo shsjs sifreyi unuttum yapmis
Bro degil kizim ben ahahah
Instagramini mi caliyor kim caliyor
Pisman bence bu kiz
Elindekini kaybedince o zmaan değere biniyor her sey
Birak süründür sen takma kafana
Sürundurcem zaten o kiz işe girmeye çalisiyo instama kesin ama ağirdan da almaya calisiyo. Kizsan bu profil resmi ne sjsjs
O oğlanı ariyorum profildeki erkek
Ariyorum da neysd
Valla benden sana demesi igrasma uzak dur pisman k0pk gibi sürünsn
Ugrasmiyorum thanks. Umarim bulursun
Saol sanada bol sanslad kendini kontrol et tatlim
Teşekkür ederim olur ederimm