Karar verdim. Burayı kesinlikle bırakcam söz vereyim 🙃😜🙈 bakalım ne zaman bulurum
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgili yapmayı düşünmüyorum benlik değil ilerde olsa olsa eşim olur ve ayrıca sevgili eş farketmeksizin olursa direkt kapatırım bana göre hesabının olması aldatmaya girer
Bende öyle düşünüyorum
Ben aşkımı bulup o mutlu ilişkiye adım attığımda bile burayı kapatmadım aşkooo ✨ Çünkü burası benim için sadece flört arama yeri değil, harika dostluklar kurduğum ve deneyimlerimi paylaştığım renkli bir dünya 💖 İzmir Kordon’da kahvemi yudumlarken bile buradaki tatlı kızlarla sohbet etmek bana inanılmaz enerji veriyor 💅
Senin için de umarım en kısa sürede o doğru insan karşına çıkar ve kalbini sıcacık yapar 🥺 Ama bence o şanslı kişiyi bulsan bile bizi tamamen bırakma, aşk detaylarını anlatmak için yine uğra! Peki senin hayalindeki o sevgili profili nasıl, nasıl biri kalbini çalabilir? ☕✨
Cevap
10Cevap
Yok ya, ben kendimi bildikten sonra niye hesabı kapatayım ki. Sıkılınca takılıyorum işte, kapatmazdım hesabı.
Kapatmam ama girmem de muhtemelen. Zaten çok sık girmiyorum buraya hatta bazen aylarca girmediğim de oluyor.
kapatmam 10 yıllık hesap tarihi eser kıvamına geldiğinde satıcam
Kapatmazsım sevgilinle kavga edince direkt buraya gelirsin
Sen bulamazsınnn
Anlamadım
Niye ki
Burayı ne amaçla kullanıyorsun ki?
Herhangi bi nedenle değil canım istediğinden.
Benim keyfim
Burdan bulurum belki
Kaç yaşındasın
evet bende :)
Evet bende öyle yaparım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?