Aşk İlişkileri Boşta kalmamak için sevgili yapar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Boşta kalmamak için sevmediğiniz kişilerle sevgili olur musunuz? Boşta kalmamak için sevgili yapar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Yapmam zaten istesem de olmuyor alıştım yalnızlığa 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yok ya kafam kaldırmıyor hayatta yapamam onu 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Böyle bir şey hiç yapmadım ve çok gereksiz bence 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı. yapmam hiç yapmadım da, yalnız kalmak benim için kötü bi şey değil 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hayır, bu insan kullanmak olurdu. Hayatta hiç beceremediğim şey... 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır, sırf biri ile sevgili olmak için sevgili olmam, sevdiğim için sevgili olurum. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hayır yapmam. 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Geçmişte olmuştu evet 0 0 Yorumla
nenesi_cilgin Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Evet. Bir ara baya abarttiydim.İkinciyi, üçüncüyü de bulup aynı zamanda gün farkıyla hepsiyle bulusmalarim oluyordu 0 2 Yorumla Frdeliff +1 yıl İyi halt etmişsiniz karma üstüne karma yaratmışsınız bol şans Yorumla nenesi_cilgin +1 yıl @Frdeliff hepside. birbirinden haberdardı, sanane Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Uğraşamam sevgili mevgili 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mevgili Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Benim için zor. 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayır gerçekten hoşlanıyorsam bir ilişki yaşarım. 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yapmam 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Yapmam 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Yapmam 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı. yapmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yapmam zaten istesem de olmuyor alıştım yalnızlığa
Yok ya kafam kaldırmıyor hayatta yapamam onu
Böyle bir şey hiç yapmadım ve çok gereksiz bence
yapmam hiç yapmadım da, yalnız kalmak benim için kötü bi şey değil
Hayır, bu insan kullanmak olurdu. Hayatta hiç beceremediğim şey...
Hayır, sırf biri ile sevgili olmak için sevgili olmam, sevdiğim için sevgili olurum.
Hayır yapmam.
Geçmişte olmuştu evet
Evet. Bir ara baya abarttiydim.
İkinciyi, üçüncüyü de bulup aynı zamanda gün farkıyla hepsiyle bulusmalarim oluyordu
İyi halt etmişsiniz karma üstüne karma yaratmışsınız bol şans
@Frdeliff hepside. birbirinden haberdardı, sanane
Uğraşamam sevgili mevgili
Mevgili
Geride bıraktık o yaşları
Tabiki de hayır bu çok saçma olur
O kadar da düşmedim
Benim için zor.
Hayır gerçekten hoşlanıyorsam bir ilişki yaşarım.
Boşta Değilim Ki Kalbim Dolu
Hayır yapmam
Yapmam
Hayır
Yapmam
Yapmıştım
Yapmam
yapmam
Gerekirse.