Şu görsel acayip nefretlik değil mi yoksa benim mi nefret edesim geldi:)) Sahipsiz köpek gibi bu ne be "sahibi var uzak dur!!" Sahiplenmiycez dur iki başını okşayıp sevecektim diyesim gelir böyle birini görsem. Sevgili kavramı özel ve hassas bir konu bana göre bırak ilan etmeyi oraya buraya adını yazmayı bile yanlış buluyorum. Dağa taşa sevdiğinin adını yazanların samimiyetsizliği ile sahibi var yazanların ezikliğini sevgiliyle bağdaştıramıyorum.
Arkadasım var çocuğun hayatında bir kız var 3 senelik ilişki içinde belki 15 kere fotograf paylaşmıştır evlilik teklifi etti ilişkileri Allah bozmasın güzel ilerliyor öyle hayranım ki bu duruma ne gereği var paylaşmanın göze sokmanın ayda yılda bir paylas tamam😂
Hahaha, sevgilim olsa bende yaparım öyle çılgınlıklar.. Tamam o kadar abartmam belki ama her türlü zevk alırım orası kesin 😃 Asılan, yaklaşan birine hemen, benim sevgilim var demek çok hosuma giderdi bir kere 😃 Hatta yüzükte olcak offf 😃 Tam hayalim 😃
Sadece burası için değil, diğer platformlar için de söylüyorum; birbirinin hesaplarını yazmalar, yanına kalp, kadın erkek emojileri, yüzük veya diğer saçma sapan işaretleri yerleştirmeler bana çok ergence geliyor. Ha, bir de profillerde birbirine sulandırılmış aşk ve sevgi sözleri yazan tipler var. Onlar ayrı bir kafa.
Her yerde etmem, gerektiğinde belirtirim bunu fakat saklamam da. Saklayacaksam niye var? Ya da o saklayacaksa ben niye varım? Hem bişi dicem, geliyorum koşaraktan.🏃♀️🏃♀️😂
bilmesini istediğim yakın olduklarıma derim, ama onun üstüne o tişörtü giydiririm üstünde ''kartala aittir pençelerini görmek istemiyorsanız uzayın'' diye bilsinler
Hiç gerek duymam böyle şeylere. Sevgilim var diye herkesin bilmesine ne gerek var. Genelde bunu yapanlar başkalarına nispet olsun diye ya da kıskandırmak için yapılan hareketler...