Evlenmeyi düşünüyorum ama cidden insanlara güvenmek cidden çok zor nasıl olacak bilmiyorum, delikanlı aklı başında bir adam yok. Ya da hiç evlenmicem
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
Mutlaka vardır da denk gelmesi için zamanın vardır.
Ama sana şöyle küçük bir tavsiye bu güven problemini çözmeden de asla bir yola girmeyi düşünme çünkü dünyanın en güzel evliliğini de çöp ediyorsun 🤷🏻♀️
Nerden biliyorsun diye sorma 😄🤦🏻♀️
Anladım teşekkürler ederim
Maalesef çok haklısın etrafta o kadar kendini bilmez o kadar sahte maskelerin ardına gizlenen insanlar var ki
İçinden ne çıkar bilmiyor insan
Kesinlikle öyle yani bir bakıyorsun sana karşı o kadar iyi ki Tamam aradığım insan bu diyorsun bir iki ay sonra içinden bambaşka bir şeyler çıkıyor. Bir de çok afedersin Ama insanların işi gücü cinsellik olmuş maalesef iğrenç tipler çok
Evet mide bulandırıcı ☹️
Evet ve o yüzden insan kime güvenip kime güvenebileceğini bilmiyor. İnan çevremde öyle tipler görüyorum ki artık yalnız yaşıyorum Kendi evimde kendi ortamımda bu beni daha çok mutlu ediyor.
Cidden öyle bende aynı fikirdeyim
İnsan kendi kendini yetiyorsa zaten bir şekilde mutlu olmayı becerebilir Evet zaman zaman arıyor sevilmek sevilmek istiyor duygularını doğru insanla paylaşmak istiyor ama işte dediğim gibi günümüzde çok zor
Evet☹️ maalesef
Ben erkek Halim ne düşün geçen gün birisiyle konuşuyoruz sohbet ediyoruz bak ben değil 2 hafta olmuş daha konuyu cinselliğe getiren kendi düşün artık.
Ne edep var ne haya insanlarda
Kesinlikle katılıyorum kesinlikle. O yüzden dedim ya kendi evimdeyim mutluyum huzurluyum bu şekilde daha iyi. karşıma Gerçekten iyi biri çıkarsa evlenmeyi düşünürüm onun dışında düşünmüyorum
Yaşınız kaç sizin olgun birisiniz siz belli
Çok çok teşekkür ederim Gerçekten çok naziksiniz bu güzel sözleriniz beni mutlu etti. Ben 41 yaşındayım
Ben teşekkür ederim beyefendi yorum için
Rica ederim Ben de teşekkür ederim değerli düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için
Hayat dediğin risk zaten. Olduğu yere kadar devam.
Once bu düşünceyi değiştirmeniz gerek
İnsanların güvenilmez olduğunu düşünürsen hep karşına güvenilmez insanlar çıkar.
Olmuyor olmuyor olmuyor düzgün insan yok beyefendi
İnanın var. İşte siz yok olduğunu düşünurseniz hayat size onları tezahür ettirir.
Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz o yüzden birilerini tanımak için kendine şans vermelisin
Veriyorum ama hep boş içileri
Düzgün insan yokk
Is, okul, sosyal yaşam yok mu?
Var
Ama herkes evli 😀😀
😂😂😂 Ee bak demek ki iyiler var ve kapıyorlar hemen
Ben flörtoz biri degiljmdir
O zaman akrabalara haber gönderin görücü bulsunlar sana
Yok yok kimse😀
O zaman biraz flortoz ol.
İnternet bir araçtır ve amaca hizmet eder
Birde netten dene şansını
Çok zor o
Niye zor
Güven hemen olmaz zamanla tanıdıkça olacak olan bir şey o baştan buna güvendim deyip o yola çıkamazsın zaten
İlerisi içinde Zor olur güven ilkin kimse kimseye güvenmez
Çünkü çevre bozuk ortam bozuk dünya düzeni iyiye gitmiyor
Öyle ama güven verecek birini bulmak çok zor 🙃🥺
Öyle ama hep hayal kırıklığı sıkıldım
Öyle tabiki
Bende öyle bir insanım ama işte ☹️ bazen olmuyor
Tevekkül ediceksiniz. Denginizi yani düşüncelerinize, yaşam tarzına uyacak birini bulunca korkmadan adım atın
Bende senin gibi düşünüyorum. Evlenmek istiyorum ama burada kızlara bakıyorum 19 yaşındayım diyor 10 sevgilim oldu diyor. Bende diyorum artık kizlar eski kizlar değil boş ver kalsın.
Evet erkeklerde ayni
Doğrudur..
Var bir yakınım düzgün biri çok şükür ama benim bildiğim 1-2 tane sevgilisi oldu ciddi düşündü hepsiyle ama ayrildilar
Olabilir özelden size yazmak isterim gizliden çıkarsanız kendimi tanıtmak için
Tabi
Tamam istek attim
Bende istiyorum ama sosyal biri değilim. İşten dolayı ufak yerdeyim zaten. Kimseye adım da atmıyorum. Ciddi ilişki insanı olmak zor
İşte bende aynıyım flörtoz değilim ciddi bı insanım
Arkadaş olarak tanımak isterim seni sen de istersen saygı çerçevesinde
Bende de öyle maalesef mutluluğu bulamıyorum hiç herkes evleniyor çevremde ben evlenmiyom
Evlenmek erkekler için zor. O yüzden artık evlilik olmuyor. Kızlar ise hep evlilik de evlilik diyor.
Herkes için zor
Aldatmayan bul
İnşallah
Evet
Bende evlenmek istiyorum da düzgün kadın yok
Kısmet diye bişey var sen ne dersen de
Elbette
Karamsar olma o zaman
İster istemez insanin ümidi kalmıyor
Kız psikolojisi anlıyorum ama nicesi sen gibi düşünürken evlendi. Akısına bırak ama kendi adına ysnlısların varsa onları bi gözden gecir
Ben kendimi de sorguluyorum elbette ama cidden düzgün biriyim ama düzgün biri çıkmıyor
Bak bu devirde erkeğin düzgünü cidden kolay değil ama elbet var ve mutlaka cıksr karsına. Ben bazen kendini düzelt dediğimde bozuluyor insanlar. Elbet yanlışlsrımız eksiklerimiz vardır. Kendimizle barısık olarak hatalarımızıda görmeliyiz. Bu bizim için iyidir. Bigün iyi biri çıkar ama sen ona uymazsan yazık olur. Genel konuştum seni tanımıyorum.
Elbette öyle
Bence tamamen değiştir bakışını. Ön yargılsrın vardır mutlaka onlardan kurtul
Haklısınız teşekkürler ederim beyefendi yorum için 🙏🏻
Kaç yaşındasın, şehir neresi
boş ver
Tanışmış oluruz yani olumsuz bir durum yok ise
Bu devirde doğru insan bulmak zor
Evet yok zaten
Bulursan banada şöyle
Olur hahaha😀😀çok zor bir ihtimal
Ama ben varım çok şükür
Çok şükür bende varım
Yaş kaç
Abartma ya hepten
Çok şey istiyoruz evlenmek zor
Gerçekten isterim bende bulamıyorum ya
Niye olmasın ya vardr illa birileri
Nasippo kısmet
Mesela kriterlerin neler
Buradan yazmiyim
Arkadaşım bahtın bol olsun engellemeye gerek yoktu
Hakaret etmedim kotu söz söylemedim ne yapabilirim tercihine saygı duyarım ama sen benim tercihime saygı duymuyorsan zaten tek kelime dahi etmem
Hayırlısı olsun
denk olmalı
Görücü usulü düşün
Yok ki
Yaş kaç
28 ya
Bende yarın 28 oluyorum instagram dan ekle istersen
İstemem
İnsta olmaz
Burdan yaz
boş ver evlenme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Günümüzde kalbini birine açmak, geleceğini planlamak gerçekten cesaret istiyor 🥺 Ama hemen ümidini kesip kapıları kapatma aşkom!
Doğru insan pat diye karşımıza çıkmıyor maalesef. Önce kendi sınırlarını belirleyip, sana değer veren, iletişime açık insanları hayatına çekmen gerekiyor. Zaten o doğru kişi geldiğinde güven hissi çaba sarf etmeden, kendiliğinden akıp gidiyor ✨
Peki senin bir ilişkide asla tolerans gösteremeyeceğin o kırmızı çizgin nedir? 💖