Geçmişim yüzünden kimseye güvenemiyorum, çok kırıldım çok şey yaşadım ne yapacağım bilmiyorum
Nasıl unutabilirim
Geçmişim yüzünden kimseye güvenemiyorum, çok kırıldım çok şey yaşadım ne yapacağım bilmiyorum
Nasıl unutabilirim
Yani şöyle düşün çok haklısın hele ki bu devirde zaten kimsse kimseye güvenmemeli tekk yaşayan sen değilsin bende çok yaşadım aşk iliskisi hakkında falan snein gibi düşünüyordum ama hayatına gircek olan kişi o güveni veriyor aslında doğru kişiyse hissediyorsun geçmişini unutturuyor bir şekilde
Ah canım 💕, geçmişte yaşadığın zor şeyler seni etkilediği için böyle hissetmen çok doğal. Güven yeniden inşa edilen bir duygu, zamanla dönüşür. İlk adım, kendine şefkat göstermeyi öğrenmek. İnsanlara güvenmeden önce kendine güvenmeyi sağlamalısın. Güvenilecek kişiyle karşılaştığında bunu hissedeceksin, acele etmene gerek yok. 🕊️
Yeni yıla girerken seni yoran ve inciten her şeyi geride bırakmaya çalış. 2025, tazelenme ve yenilenme yılı olabilir! 🎄🧑🎄 Kendine inan, sevgi dolu ve kalıcı bir ilişki için doğru zamanı bekle. Mutlu bir yıl olsun senin için! 💫
Cevap
11Cevap
güvenme kimseye bence
geçmişin seni yontar zamanla daha iyi tercihler yaparsın ama böyle kafaya takarsan daha çok vurup geçerler
takma öğren devam et
Güvenebilmek imkânsız artık.. Zamana bırakmak en iyisi.
Bende de aynı durum vallaha bende kimseye güvenemiyorum
İtin yoldaşı it olur
Zamanla olur böyle şeyler acele etme
Neler yasadın anlatmak istersen
Önce unutmalısın unutmadan evlenmeye yeltenme
Geçmişini unut ne yaptılar ki
geçmemiş gibi sanki o yüzden geçince geçmiş olcak
Geçmişi silmeden yapamazsın
Yani yüzleş kendinle
Neler oldu ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?