Nişanlım temizlikçi olmamı istemiyor utanıyormuş temizlik yapmak kötü bir şey mi?

Başvurumu yaptım ve burada da sorumu sordum cevaplayanlar helal para kazanacağımı utanılacak bir şey olmadığını söyledi teşekkür ediyorum. Ama nişanlım “ne temizliği çok alt seviye bir iş en alt iş git garsonluk yap daha iyi bilmiyorum ben istemiyorum” diyor ben de çalmıyorum çırpmıyorum ahlaksızlık yapmıyorum neden utanayım sen neden utanasın dedim evlenince de böyle mi olacak aç değilsin susuz değilsin iş mi yok temizlik nerden çıktı sen layık mısın o işe bu kadar mı düştün dedi ben de kralın kızı mıyım sıradan bir insanım iş buldum bir de burun mu kıvırıcam iş yok napayım ihtiyacım var paraya hiçbir istediğimi alamıyorum param yok her şey pahalı günlük zam geliyor her şeye nereye kadar ailemden isticem belli bi yaşa geldim çalışmam lazım mecburum dedim o da bilmiyorum ben sana hiç yakıştıramıyorum o işi küçücük şehir şimdi benim akrabalar çevredekiler de duyar görür ne düşünürler dedi ben de dedim ahlaksızlık yapmıyorum hırsızlık yapmıyorum ne düşünürlerse düşünsünler sende çık şu aşağılık kompleksinden dedim. Tartıştık biraz. Cidden bu kadar kötü mü bu iş ya?
Nişanlım temizlikçi olmamı istemiyor utanıyormuş temizlik yapmak kötü bir şey mi?