Eşimin ailesı beni çok kırdı okusaydın biyerlere gelirdin dediler temizliğe gittigim icin yaptıgım yemeği yemediler 😢
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır ayıp değil, çok biliyorlarsa bildikleri ile bir şey kazanıp sizlere de yardım etsinler, kızım sen çalışma desinler, onlar insanlıklarını unutmuşlar, ataları yokluk içinde savaşlar içinde bu ülkeyi kurdular onlarsa boş anlamsız düşünceler fikirler içinde saçma sapan beyanlar kurarak bir halt sanıyorlar kendilerini, halbuki kurumuş bir kütükten bir farkları yok, size gelince başını kaldır işine devam et çalışmanın ayıbı yoktur, işiniz kibirli biri olmadığınızın kanıtıdır.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumun için
En İyi Cevaplar
+1 yılEn büyük ayıbı bu şekilde konuşan insanlar yapar. Alın teri ile kazanılan para kadar değerlisi var mı, eşiniz de size bunları nasıl söyletebilir. Çok ayıp
118 Yorumla
Soran+1 yılSırf kocam gecim sıkıntısı cekmesın dıye günde 6-8 saat temizlik yapıyorum ama o benı hıc savunmaz
- +1 yıl
Yazık gerçekten ya. Hem kendi çocuklarına saygısızlık yapıyorlar, hem de sana. Eşinin de orada seni savunması en değerli şey olurdu ama yapamamış
Soran+1 yılO hıc bısey söylemez hep susar
- +1 yıl
Adam değilmiş
Soran+1 yılÇok haklısın ben bişey diyince bana kızar
- +1 yıl
Anasına babasına kızacak. Evi için emek veren kadınına değil
Soran+1 yılBaktım da sen daha 24 yasında bukadar mert bır adam olmuşken o 37 yaşında ve göç boyle degıl
- +1 yıl
Olgunluk yaşla olmuyor maalesef. 37 yaşına gelip kadınını savunmuyor ise, her an yanında olan insanı değerli hissettirmiyorsa ondan şüphe edilir yani... Ne zamandır evlisiniz ki
Soran+1 yılMemleketın neresı cok cok merak ettım
Biz 2 yıldır evlıyız ben 22 yasındayım evlendıgımde 20 yasındaydım ve ozamandan berı calışıyorum- +1 yıl
Eskişehir'de yaşıyorum. Sen nerelisin? 15 yaş büyük bir adamla mı evlisin ya sen... İyi yapıyorsun tabiki çalışmak ayıp değil, hem harçlığın olur hem de eve destek olursun. Kendi ayaklarının üzerinde durman güzel bir olay.
Soran+1 yılBiz antepliyiz. Beni amcamlar büyüttü. Evlenirken secme hakkı tanımadılar. Senınle evlenen cok mutlu olur hıc onu ezdırmezsın sen
- +1 yıl
Anladım. Hayırlısı böyle miymiş desem bilmiyorum... Umarım mutlusundur evde eşinle. E tabiki hayatımda olan kadını ezdirmem, kendi kendini değerli ve özel hissetsin diye de elimden geleni yaparım zaten
Soran+1 yılAslında o tek olunca kötü degıl beni hic dövmedi mesela amcam benide yengemide cok döverdi.
ya da bana elbise alır beni aslında seviyor. Bilmiyorum ya da ben öyle sanıyorum. Şeninde başını agrıttım cok özür dılerım- +1 yıl
Dövmemek sevgi belirtisi mi? Ya da alışveriş yapmak... Yok hayır aksine anlatmak istersen dinlemek isterim
Soran+1 yılAnlatırsam aglarım Şu an yazarkende ağlıyorum ben mesela onun annesı benı sevsın cok istedım benım annem olmadıgı ıcın o benı kızı yerıne koysun ıstedım benim kendi kızım var sen elsin demişti bana.
Evlendıgım adam bazen sacımı sever Buda hep babam olsa odamı benı boyle severdı dıye düsünce gelıyor Şu an cok dağıldım yazamıcam- +1 yıl
Anladım. Özür dilerim ağlatmak istememiştim. O yüzden de belki yaş farkı çok olsa dahi ses çıkarmadın sanırım. Sonuçta seni severken o hissiyatı yakalaman için olabilir
Soran+1 yılBenden hıc kımse özür dılemedı sen diledin. Çok cok sağol
Yok bana ıyı geldı hep icimde yasıyorum herseyı bıraz konuşmak güzel oldu
Benim ses cıkartma hakkım yoktu. Görücü usulü oldu.- +1 yıl
Özür dileyince benden bir şey eksilmez. İstersen mesaj atabilirsin. Dinlerim...
Hım anladım, ne derlerse tamam dedin yani
+1 yılBu gerçek mi? Alnının teriyle kazanıyorsun kime ne? Sen kendinle gurur duy, emeğinle paranı kazanıyorsun ve bu kendini bilmezlere niye cevap vermedin? "Ben alnımın teriyle kazanıyorum, halimden de memnunum. Okudum ya da okumadım bu beni ilgilendirir, kimseyi değil, benim hayatım"deseydin ya.
Yaptığın yemeği yememişler, sende herkese hak ettiği değeri ver.
Bu mahluklara karşı güçlü dur, dimdik dur, arana da mesafe koy11 Yorumla- +1 yıl
Okuyan kişiler dahi ne iş yapıyor? Mesleklerini yapamıyor, atanamayan Kaç kişi var, yine laf söylerlerse atamayan çok insan var, üniversite mezunu olduğu halde temizlik yapan, simit satan insanlar var de.
Alttan alma, soğukkanlı ve sakin bir şekilde yapıştır lafı
+1 yılAğzı olan konuşuyor, onların haddi mi sana böyle konuşmaları. Her okuyan kendi mesleğini mi yapıyor? Cahil cahil insanlar, sanki hırsızlık yapıyorsun, ne ap*tallık yahu.. Hakkınla paranı kazanıyorsun, öpsünler de başlarına koysunlar..
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
29Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAyıp değil tabi ki
00 Yorumla
+1 yılMemur olmasam ek is olarak yaparim öyle icimin yaglari eriyor temizlik yaparken parasi da iyi boş ver sen onları
32 Yorumla- +1 yıl
Gerci sigortasız gidilebilir ben bunu bi dusuniyim
Soran+1 yılÇok ıyısın eğer antepteysen sana birsürü arayan söyleyebiliirm
+1 yılÇalışmak ne zamandan beri ayıp üstelik hayatın her alanında var. Belli ki size hasetliklerinden yaptıkları bir şey bu devirde insanlar kuru ekmeği zor bulurken sizin ne güzel kendi ayağınız üzerinde durabiliceğiniz elinize geçen bir para var kendinizi her türlü kimseyin ağzının içine bakmadan bakabilirsiniz bu hatta gurur duyulabilinicek bir şey
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde böyle bir algı var biri temizlik, market , fabrika da çalışıyorsa biri eğitimsiz okumamış gözüyle bakılıyor yazık gerçekten
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yazıkkı
Sizinde oğlunuz adam akıllı okusaydı bir yerlere gelseydi benim çalışmama gerek kalmazdı deseydin sende
11 Yorumla
Soran+1 yılMüthiş cevap
+1 yılne olmuş yani alın terinle kazanıyorum deseydin her okuyanda adam mı oluyor sanki deseydin
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok sagol
Kendileri nerelerin kralı da işi yapanı beğenmiyorlarmış
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke senin gibi abim olsa hic bişey demıyorum dıye hep bunlar gelıyo basıma
+1 yılHer okuyan adam oluyor muymuş acaba mesele sadece diploma almakla bitseydi ortalık diplomalı öküz le kaynamazdi..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen oğlunu okutup iyi bir iş sahibi etseydin bende gitmezdim diyemedin mi
18 Yorumla
Soran+1 yılHayır dıyemedım ☹️
Cevap sahibi+1 yılSusarsan daha çok laf ederler bacım cevabını verip oturtacaksin ki yemeğini yemeyrek bir saygisizlik daha yapmışlar kurban ederim yaptığım yemeğe alma evine neden sana böyle davranılmasına izin veriyorsun
Soran+1 yılKocam susuyor ben bişey dersem bizim aramız kötü oluyor
Cevap sahibi+1 yılSenin eşine karşı senin ailen böyle bir saygisizlik yapsa cevap vermeyecek mi yani hiç sanmıyorum bak o seni ailesine saygılı olman konusunda mecbur bırakıyor kavga çıkarıyor ama sen laf duyuyorsun sen ezikiyorsun sesini cikarmadgn sürece bu devam eder nasılsa susuyor diye
Soran+1 yılSenin gıbı az öz güvenim olsa susmam ama evde hep sorun cıkartınca cok üzülüyorum
Benim annem babam yok beni amcamlar büyüttü onlarda hic gelmezler bize
Cevap sahibi+1 yılAma calisabikiyorsun daha iyi işte bulabilirsin bence seni savunamayan bir eşe çokta eş gözüyle bakma sen onun için fedakarlık yapiyorsun onun bunun temizliğine gidiyorsun nasıl susabilir laf soylettirir çocuk falan dusunme kıymetini bildirmeye çalış bilmezse ayrıl derim alsınlar oğullarına okumuş harika bir gelin bakalım senin tırnağın olur mu acaba
Soran+1 yılAh be bana şu an cok iyi geldın
Cevap sahibi+1 yılHer zaman iyi gelebilirim seni dinlerim mesaj atman yeterli iyi günler umarım çok mutlu olursun
+1 yılTabikide ayıp değil utanılcam bişey değil ki bu emin ol çoğu insan gitmiştir tmizliğe helalinden para kazanıyorsun sonuçta
12 Yorumla
Soran+1 yıl🙏
- +1 yıl
Bildiğinden şaşma knka
eşinin mesleği ne namusunla para kazandıktan sonra çalmıyorsun çırpmıyorsun alnının teriyle kazanıyorsun helal sana
00 Yorumla
+1 yılemegin ne olduğunu bilmeyen insanlıktan nasibini almamış insanlar demekki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılResmen büyük haksızlık saygısızlık bu nasıl bi kafa yapısı hakkıyla işini yapıyorsun geri kafalı zihniyet o geri kafalı zihniyeti insan için canını sıkma onlar beyinde bitik durumda
10 Yorumla
+1 yıle yani ayıp ama zaten niye onlara yemek yapıyon ki kendine yap ye kalk
00 Yorumla
+1 yılBu insanlar canım başka açıklaması yok. Böyle mi gelişeceğiz biz
00 YorumlaZıkkım yesinler. Kendileri okumuş bı yerlere gelmiş kişiler mi😤
00 Yorumla
+1 yılŞakq yapıyor olmalısın, şaka olduğunu söyle lütfenn
00 Yorumlaayıp bir şey yapmıyorsunki çalışıp para kazanıyorssun.
00 Yorumla
+1 yılEşimi ailemi bu duruma düşürdüğüm için kendimi keserdim
00 YorumlaBu sorularin boot oldugunu dusunmeye basladim artik
00 Yorumla
+1 yıltamam valla bugün küfür etmicem diye söz verdim kendime
00 YorumlaÇalışmak ayıp mı? Ya diktir et onları, yemezlerse yemesinler, ben yerim.😁😁
00 Yorumla
+1 yılKayınvalidenin yanında mı kalıyorsun
17 Yorumla
Soran+1 yılHayır onlar bize gelmişti
- +1 yıl
Yaptıkları terbiyesizlik, altta yorumunu gördüm eşinde seni savunmuyormuş. Kusura bakma da eşin adam değil! Sen çalış çabala laf söylesinler eşinde sussun. Bir zaman sonra canına tak edicek. Ayrılırsınız bence, çocuk felanda yapma sakına bu adamdan sonra elinde çocukla hayatın daha da kötü olmasın diye uyarıyorum.
Soran+1 yılYok cocugumuz bende istemiyorum
Evet o hep susar ben ağzımı acarsam bana kızar- +1 yıl
Susma! Sustuğun vakit daha çok üstüne yük biner. Yarın birgün kayınvaliden torun istiyorum diye oğluna baskı yapacak, eşinde sana baskı yapıcak. Haklı olduğun halde kızıyor yani şimdi yazıcam uzun uzunda aklını bulandırmak istemiyorum vebali üstüme kalmasın
Soran+1 yılSende daha 24 yasında ve dıger arkadas gıbı cok olgunsun. Benım kocam 37 yasında ve ne senın nede dıger üye gıbı degıl. Az bana sahıp cıksa hersey başka olabılır. Ben 22 yasındayım. 2 yıldır evlıyız.
- +1 yıl
Bir şeyleri görebilmek için illa yaşamak gerekmiyor. Görüyoruz çevremizden, insan psikolojisi üzerine yazılar okuyorum. Psikoloğa gittiğinizde ‘’hayır siz beni anlayamazsınız’’ daha gençsiniz diyeni gördünüz mü? Ayrıca annem ikinci evliliğini yaptı. 1. dereceden gördüm sorumsuz bir babayı üvey babam sağolsun büyüttü okuttu beni... 2 senelik evlisiniz daha yeni sayılırsınız. Bir insanın iyi yönde değişmesi zor ve nadir gerçekleşen olaydır. Hele ki daha yolun başında böyle davranan bir adam varken onu hiç saymıyorum bile
Soran+1 yılIyıkı üvey baban böyle iyi biri cıkmıs. Senin adına cok sevındım kendını boyle geliştirdiğın icin
+1 yılHelal olan hiçbir iş ayıp değildir
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
oha çüş saçmalıklarına bak.
ne alaka yaa bunlar nasıl insanlar.
bunlar eğitimli mi
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(18-24)+1 yılSizden daha temizim deseydin keşke boş ver et hak etmediğin muameleyi onlarda yaşar
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ya enbesiller mi onlar bunun nesi ayıp nesi günah sen salla onları boş ver aptallar ya
00 Yorumlaayıp etmişler ama acık öğretimden tamamlaya bilirsin
00 Yorumla
+1 yılKocan okuyup adam olsaydı seni milletin temizliğini yapmaya göndermeseydi
01 Yorumla- +1 yıl
Sohebt edelim mi sorumu begenmissin
+1 yılB. k yesinler... niye ayıp olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok sagol
- +1 yıl
👍
- +1 yıl
Kaynananı bana göstersen bir...😄😄😄
- Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCalışan helalinden kazanan insana laf edilmez
20 Yorumla
+1 yılBuna göz yuman kocana...
04 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺
- +1 yıl
Soru trol değildir umarım
Kocan ne iş yapiyor?
Soran+1 yılOnlar baklavacı
- +1 yıl
Ee sana olan üstünlüğü ne? Madem o kadar ustunler seni neden temizliğe gönderiyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılE madem seni istemeseler mis. Senin harvard bitirdigini mi saniyorlardi hasp. lar
00 Yorumla
+1 yılAcilen eşinin ailesini reddetmelisin
00 Yorumla
+1 yılİyi bakında gitmeyeyim demedin mi :)
00 Yorumla
+1 yılNiye ayıp olsun çalışmanın ayıbı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak etme bu devirde okuyanlar da aç zaten temizlikte daha çok para var
00 Yorumla
+1 yılÖyle aile olmaz olsun yazık ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnların beynini skm cehalet kokan eşekler.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında ıyı dedınde
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlar okumuş insan mı peki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarim trol sorudur
00 Yorumla
+1 yılHangi şehirdesin
03 Yorumla
Soran+1 yılAntep
- +1 yıl
Ben de antepteym, günlük geliyor musun
Soran+1 yılAllah razı olsun bana iş sunacaksın ama benim var o yetiyor