Ben temizlik yapınca annem temizliğimi beğenmiyor. Sizin de başınıza böyle şeyler geliyor mu, siz de eleştiriliyor musunuz?

Ben temizlik yapınca annem temizliğimi beğenmiyor. Sizin de başınıza böyle şeyler geliyor mu, siz de eleştiriliyor musunuz?

Beni eleştiren kimse yok ama bence insanlar farklıdır ve herkesin beğenileri, standartları ve beklentileri farklı olabilir. Annenizin yaptığınız temizlikle ilgili eleştiri yapması, belki de farklı bir beklenti veya standarda sahip olmasından kaynaklanıyor olabilir. Önemli olan, eleştiriyi kişisel olarak almamak ve olumlu bir şekilde ele almak, gelişime açık olmaktır. Eğer annenizin eleştirileri sizi rahatsız ediyorsa, açık bir iletişim kurarak beklentilerini anlamaya çalışabilir veya iş birliği yaparak daha iyi bir temizlik yöntemi geliştirebilirsiniz. Ayrıca, yaptığınız işi takdir eden ve olumlu geri bildirimlerde bulunan kişilerle de etkileşime girmek, motivasyonunuzu artırabilir. Unutmayın, herkesin becerileri ve yapabilecekleri farklıdır ve önemli olan kendinizi sürekli geliştirmeye ve olumlu bir şekilde ilerlemeye odaklanmaktır. Eleştirilerden ders çıkarmak ve olumlu bir şekilde kullanmak, kişisel gelişim için önemli bir adımdır.
Ah ah anneler işte.. Daha güzelini yapılsın diye hep bir beğenmemezlik olabilir..
Annem hep derdi yıllar önce.. Yaptığın bana öğrendiğin kendine derdi.. Çok haklı o zaman belki anneme yardım ediyordum ama öğrendiklerim benim için bir tecrübe oluyordu.. 😄
Cevap
5Cevap
Neler neler duyunca gülmekten altina işersin😁 ne manyakti annem ya... benim boyum 1.60 hani supurge yaparken su sopa boyutu ayarlaniyor ya uzayip kisaliyor... benimle o sopayi açıp uzatarak süpürdüğüm icin kavga ederdi. Neymis boyum kisaymis ve o yüzden kisa sopayla süpürmem gerekiyormus... vileda hic kullandirtmadi onun yüzünden dizlerim karardi neymis yerleri elimizde bezle silmeyince temiz olmuyormus gören de evi b. k götürüyor zannedecek... nefret ettirdi beni ev hayatından. Simdi evliyim kendi evimde. Nalet olsun temizlik falan yapmıyorum arada sirada nadir çünkü nefret ediyorum... çocukluğumu gencligimi burnumdan getirdi anacigim... hic bir seyimi begenmedi hic bi zaman. 🤷♀️ zavalli türk kızları
Her zaman bir eleştiren olur bu eleştiri ne kadar yapıcı kim tarafından yapıliyor onu dikkate. alirim
Benim annem de çok eleştirel.. bu kadar eleştirel olmak iyi bir şey değil bence..
beni temizlik konusunda kimse eleştiremez çünkü ben aşırı titizimdir
Anneler öyle ama hiç bir şeyi beğenmez anne olunca o otomatik yükleniyor
Kız anneler hep böyle zaten boş ver takılma
Anneler neyi begeniyor ki zaten!!!
En guzeli...👍👍
Eleştirene çok biliyorsan kendin yap diyorum.
Beğenmediyse annen kendisi yapsın
Hep böyleler sıktır et
Benimde
Olmaz olur mu
Evet geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?