Ben 24 yaşındayım hatta 25 olmama birkaç ay kaldı ama hiç mi hiç sevgilim olmadı, kızlarla sohbeti, muhabbeti olan bir model de olmadım. Arkadaşım geçen gün bahsetti: sen kriterleri sıkı tutuyorsun dedi. Acaba haklı mı, acaba gevşek mi tutmalıyım? Yani ne bileyim sevgilim yok ve kendim gibi birini bulabilir miyim yoksa daha önce sevgilisi olmuş birine mi adım atayım (gerçi adım atmayı da bilmem). Ya nasıl bahsederim bilmiyorum belki de ö*elden detay verebilirim de çok sıkı kurallarım tabularım var gibi. Sigara içmeyen, küfür etmeyen vs. diye uzuyor biraz off. Umarım anlatabilmişimdir. Ne yapmalıyım ben?
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sırf flört için çizgiler genişletilmez. Bukez yalan mutluluk yaşarsın. Sen kendi çizgini belirle mutlaka o sınır içerisine uyan biri çıkar. Yaşa takılma mantıklı düşün.
Evet kral bende bu çizgide ilerliyorum zaten 24 yıldır. Bu çizgilerden ödün vermiyorum ne yapayım karşı tarafta bunları yapan biri gördüm mü âşık olamıyorumm ama dediğim gibi hani 24 yıl olmuş acaba hata mı yapıyorum ya da çok mu katı kurallarım var çok mu baskınım bilemedim. Kimse olmadı hayatımda insan sorguluyor ister istemez
Haklısın
Arkadaşın haklı. Böyle devam edersen, Uzun bir zaman sonra normal kriter de bulamayabilirsin.
Evet ama nasıl yaparım bilmiyorum
Hiç sevgiliis olmamış kısmı zor. En azından bir şeyler yaşamamış kısmına atla mesela. Sonra iletişim kurmayı dene zaten sana uyup uymadığını sezer kibarca bay bay dersin. Ama hiç konuşmadan ya da iletişim olmadan bir başkasının aracılığı ile bulamazsın. Bu da ayrı konu. Bu kadar.
Şöyle aslında, çizgilerden ödün veremiyorum. karşı tarafta bunları yapan biri gördüm mü aşık olamıyorumm ama dediğim gibi hani 24 yıl olmuş acaba hata mı yapıyorum ya da çok mu katı kurallarım var çok mu baskınım bilemedim. Kimse olmadı hayatımda insan sorguluyor ister istemez
Yani çok kriter insanı yorar zamanla esnetsen bile bu defa da geç kalmış olacaksın daha kötüsü olabilir. Bu yüzden kimse hatasız ya da dört dörtlük olamaz. Bu sebeple kuralları kenara bırak. Karşındakinin benliğine odaklan.
Evet işte ilerleyen dönemde daha da zor olcak çünkü o zaman için yaşı 23-26 arası olan illaki hayatına birini almış olcak. Haklısın
Ama bende hiç kız arkadaş vs. olmadığı için tık yok nasıl tanısilir veya ilerletilir bilmiyorum genelde soğuk gözüküyorum, selam vermedikçe kimse selam vermiyor, kızlar hiç bakmıyor bile
Kesinlikle. Hayatında ilişkisi olmayan yoktur. Bunu bil. Bu tabunu geçeceksin. Ama önemli olan bir şeyler yaşayıp yaşanmadığıdır. Ne demek istediğimi anlıyorsun kardeşim. Buna bakarsın. Karşıdakine direk kural söylersen sana olanı anlatmaz. Rahat olacaksın ce dinleyeceksin. Hoşuna gitmeyen durumda kibarca çekileceksin. Bu kadar.
Yeterince yardımcı oldum. 😀
Teşekkürler ediyorum
Rica ederim.