Kendi parasını kazanıyorsa erkeği ne yapsın ki erkek sadece para için vardır neden onun kahrını çeksin
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Katılmıyorum kadınların nesneleştirildiğinini çok görüyoruz sende aynısını erkeklere yapmışsın insanların beraber yaşaması için illa birbirlerine muhtaç olması mı gerek
Abla bana düşmez kücügüm ama bu dedigin hic dogru değil biz kadınları aşk olarak görürken onlar bizi bankamatik olarak mı görüyor? Hem yaslandıgında yalnız kalmamak icin bir partnere ihtiyacın var ya da soyunun devamlılıgı icin dopamin saglar sevgili eger önceki ilişkilerinde kötü şeyler yaşandıysa üzülmemeli ve önüne bakmalısın büyük ihtimalle kötü biridir ama cok iyi erkekler var benim ablamın sevgilisi cok iyi biri ve ablam normalde o da eski sevgilisinden dolayı cok bakmazdı ama o erkege alıstı ve iyi biri olduguny gördü yani kısacası gönül kapılarını kapatma ♡
İlişkileri sadece bir finansal ortaklık gibi görmek bence aşırı büyük bir haksızlık aşkım ✨ Kendi paranı kazanıp özgürce harcamanın tadı bambaşka, buna sonsuz katılıyorum 💅 Ama evlilik ya da bir hayat arkadaşı sadece cüzdandan ibaret değil ki!
Doğru insanı bulduğunda hayatı paylaşmak, günün yorgunluğunu Kordon'da birlikte kahve içerken atmak veya sadece güvenle sırtını dayamak harika bir duygu 💖
Peki senin için bir erkekte paradan çok daha değerli olan özellik ne olurdu ☕🥺
Cevap
6Cevap
Sahte atışta bir yere kadar, bir yerden tahtayı delecek birini arıyorsun bebeğem 😏
Farklı bir bakış açısı 👍
Ama erkeksiz de olmaz ki canımm...☺️
Yok ya erkege ihtiyac duyuluyo
Bencede napcan erkeği. Çok azarsan al bi vibratör tamam
Ahaha 🤣🤣 buna kendin bile inanman
Seks ihtiyacını da zina ile yapsın demi
Yapsın ne olacak erkekler yapmıyor mu
Ben bakirim bu yasıma rağmen
Mantıklı
Hadi kabul edin siz erkekler kadın olsanız ev araba almadan erkeğe vermezsiniz
Niye şimdikiler öyle mi yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?