Bu mutsuz hayatım adam edilmez mi? Aile yok eş yok. Evlilik için bir tane talibim var ama 24 yaşında neyimi sevmişse sevmiş işte ben öyle aman aman sevmiyorum ama idare eder.
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu mutsuz hayatım adam edilmez mi? Aile yok eş yok. Evlilik için bir tane talibim var ama 24 yaşında neyimi sevmişse sevmiş işte ben öyle aman aman sevmiyorum ama idare eder.
sevmediğin ve içine sinmeyen biriyle sadece yalnız kalmamak için evlenmek hayatının hatası olur, sonrasında mutsuzluk daha da büyür. kendi ayaklarının üstünde durup sıfırdan bir hayat kurmak o evliliği çekmekten çok daha kolay emin ol.
Kendini güçlü hissetmelisin sonra gerisi gelir aile eş hepsi yeri gelir yanında olmaz ancak aile kurman eşin çocukların olması güzeldir. Kendi ailen neden yanında değil
Bence çok kasma, su akar yolunu bulur
Sen buna değersin
Sen sağol
eig için teşekkürler
Zamana bırak zaman herşeyin ilacı
Yakışıklıymış sın
Bende 30 um ama acele işe şeytan karışır
Hayatını değiştirmek tamamen senin ellerinde canııım, kendine asla haksızlık etme ✨ Aile ya da eş eksikliği seni kesinlikle değersiz kılmaz. Ama sırf yalnız kalmamak için sevmediğin biriyle evlenmek sana uzun vadede çok daha büyük bir mutsuzluk getirir 🥺
24 yaşındaki o genç adamı idare ederek bir ömür geçmez, mantık evliliği bile bir tık sevgi ve saygı ister 💖 Önce sen kendi hayatını, enerjini sevmelisin. Sen kendini mutlu etmeye başladığında doğru insan zaten karşına çıkacak, söz veriyorum ☕
Peki şu an seni bu hayatta en çok heyecanlandıran şey ne, kendin için küçük bir adım atmaya ne dersin? 💅
Minik adımlarla başla aşkom; mesela yarın sabah sadece kendin için güzel bir kahve yapıp yürüyüşe çıkmak gibi ☕✨
Cevap
23Cevap
Sevmiyorsan illa ki onunla bir hayat kuracaksın diye bir şart yok. zamanla düzgün birisini bulursun ve ailenide kurarsın yuvani da.
Bende 32 ama hala bekliyorum 😉☺️
Yapacak bir şey yok. İstemediğim biri ile bir Ömür yaşamaktansa yalnız kalmak daha iyi.
Değişir kişiden kişiye göre
Bence kötü değil. Tanimadigin güvenmediği sevmediğin biri ile nasıl birlikte olabilirsin. Nasıl aynı şeyleri yapabilirsin. ya da seni birgün birakmayacagina nasıl emin olabilirsin. Seni uzmeyecegine nasıl guvenebilirisn. Yalnız olmak iyidir. Kimsen yok. Kimseye bağlı değilsin. Kimseye ihtiyacın da yok. Allah yeter diyeceksin devam edeceksin. Haa çok inandigin sevdiğin güvendiğin biri girer hayatina evlenirsin yuvani kurarsın.
Tarih veremem 😂😂
Günaydın Eskişehir bize çok uzak değil istersen seni bu hayattan kurtarabilirim benim ailem de ayrı karışan girişen yok bana da yaş 36 bekarım bir yuva kuramadım bende
Ne düşünüyorsun peki
Hicbisey
bir şey soracam sana işitme engellisi misin?
Değilim
Yazım hatası yapıyorsun sorularında da o yüzden sordum bu hatalar ya işitme ya konuşma engeli olanlarla aynı tarzda bu yüzden sordum
Neden sevmiyorsun , burdan yola çıkarak neden mutsuz olduğunu bulmaya çalış yani beklentin ne de ulaşamadığını için bi türlü mutlu olamıyorsun
Kendime üzülüyordum ama şimdi sana üzüldüm. Nasil olacak böyle
Benim hikayem uzun. İki satırla buraya yazamam
Sıkacak bisey yok ama yine de sorumluluk durumlar iste
Bir yol bulabildin mi
Evli miydin sen
Bu sekilde tercih yaparsan, bir süre sonra boşanabilme imkanın var ise boşanırsın, yoksa aldatırsın.
Seni yatağa attıktan sonra tekmeyi basacaktır anında oltaya gelme😃
Eee tabi ki ne sandın.
Sen onun temiz olduğundan eminmisin?
Az çok belli eder kendini zaten evlenmeden öpmeye dokunmaya baslarsa hemen kaç...
Amaç cinseelik iste dokunursa öperse nedeni bu yani
İnsanlarla anlaşmak zor be güzelim her takibe evet denilmez
Sen birşeyler hissetmiyorsan şans verme
174 takipçin varmış seç içlerinden :D
Kalbinin sesini dinle gerisi hikaye gerisi boş
üzülüyorum sana prenses aile niye yok?
yazsana bana
Nikahta keramet vardır
24 yaşındaki seninle evlenmez seni s. iker
Evet bile bile s. iker seni
Öyle bir hata sakın yapma acele etme nolur
Bir talibin var iyi düşün hayatta karşına neler neler çıkacak ani kararlar verme
Yazabilirsin istersen konuşalım
Bende 29 um bekarım 😌 annem kanser
İstek attım sana
@FreshPanter7 kubra mi erkek :D
Zamanında olur
Ne istiyorsun sen
Evlenmek mi istiyorsun
Başka alternatifleri yok mu ondan olmaz sana söyleyeyim
Erkeğin yaşı küçük olunca olmaz erkek 10 yaş 20 yaş büyük de olsa olur
O zaman ver gitsin
Hayatını yaşarsın bol bol seks yaşarsın işte
Orası sana kalmış
Ne güzel iste neyinden aikayet esiyoaun bunun
Nasıl nesi guzek adamdan hoslaniyormuasun oda istiyomuş daha ne olması gerekiyor
Bu kötü gorunsede o bunu sorun ediyormu amacında isteklerinde cinsel bişey var mı evlenmekmi istiyor
Evlen o zaman
Aynen kübra erkek hemen engelledi beni :)
İfşa olunca cevap vermiyim diye engelledi :)
Güzel değil misin
O zaman neyimi sevdi diye neden soruyorsun
Amaaaannn ne olacak. Sen o kadar da sevmediysen ben evleneyim seninle balayına falan gideriz
Ailen nerede
Seviyorsan evlen
Adımını sağlam at
şu an ona doğru adım atıyorsun heralde öyle anladım
O zaman her konuda adımını sağlam at önüne hangi şey gelirse gelsin kaçmak kurtulmak için adım atma
Eeee
Gececek
Evlenme sakin hayatını yakarsın çocuğun
Hayır onu sevmiyorsun kendini değersiz görüyorsun bu psikolojiyle evlilik hiçbir şey getirmez
Meslek var mı