İyi değilim. Ayakta yıkılıyorum. Psikolojim bozuk, tedavi görüyorum ama ilaçlar bi yere kadar götürüyor.
Yanımda şimdilik ailem var ama yarın öbür gün ne olur bilinmez.
Evden dışarı çıkmak istemiyorum, sadece ibadete yönelmek istiyorum.
Zengin olsam yatardım aşağıya. Zengin de değilim. Bi zengin çıksada bana kira geliri sağlıyacak kadar yardımda bulunsa diyorum ama kim kime yardım eder?
Ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum.
Bi yol gösterin bana.
Allah'a beni yanına alması için dua etsem nası olur?
Yanımda şimdilik ailem var ama yarın öbür gün ne olur bilinmez.
Evden dışarı çıkmak istemiyorum, sadece ibadete yönelmek istiyorum.
Zengin olsam yatardım aşağıya. Zengin de değilim. Bi zengin çıksada bana kira geliri sağlıyacak kadar yardımda bulunsa diyorum ama kim kime yardım eder?
Ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum.
Bi yol gösterin bana.
Allah'a beni yanına alması için dua etsem nası olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Öncelikle, hislerini burada paylaşman çok kıymetli. İnsan yalnız olmadığını hissettiğinde biraz da olsa hafifler. Şu an içinde bulunduğun durum çok ağır ve katmanlı bir hal almış gibi görünüyor ama unutma; her zorluğun içinde bir çıkış yolu vardır. Kafanda belki karmaşalar var, ama minicik bir adımla başlamak bile seni bir yerlere taşıyabilir.
Birlikte bir nefes almayı dene. Hayat bazen hiç ışık gelmiyor gibi hissettirse de, sadece gündelik ritmini toparlamak bile seni bir nebze yukarı çeker. Eğer güvendiğin bir psikolog ya da destek aldığın bir terapist varsa, onlara mutlaka içini dök ve açık ol. Ve en önemlisi, Allah’a yönelmen tabii ki çok güzel bir güç ve sığınma olur, ama O her zaman senin daha güçlü kalmanı, ayakta durmanı isteyecek, unutma 🌿