Bana bir yol gösterin?

2 senedir evliyiz ayrı gurbetteyiz ayrı şehirlerin insaniyiz benim evime 300 km eşimin ailesine 1000 km mesafe var ve 2 senede sadece yıllık izinimde aileme gidebildim toplam 2 kere oda izinler yarısı orada yari yarıya ailelerde ama eşim her fırsatta ailesinin yanına gitmek istiyo bende ayıp olmasın diye ya giderken bizim tarafa uğra bende geliyim ya da giderken uğra o şekilde ailene git diyorum ama burnu dikine gidip kendi bildiğini yapiyo ve mesela ailem yakın olduğu için 3 kere ailem bize geldi ve eşimin yüzünden düşen bin parça aileme bu şekilde davranması dan dolayı ve istemeyerek davranmasından dolayı her seferinde uyardım tartıştık anlattım anlamadı yeri geldi uzun süreli bagirmasmalarimiz oldu anlatmak için ama yok bidligin şaşmiyo ve diyorum mesela ailemi ara anamı ara bı arada sor geliyolar kardeşimle istemsizce davranması dan dolayı ailemde aynı şekilde neden esin böyle vs vs diyolar ailemle bir dünya kavga ettim vs ama hep ailemle eşim arasında kaldim eşime neden böyle yapiyosun vs dedikçe bende sana busekilde ailene yaklassam hoşmuolur deme rağmen hiç anlamadı şimdi şöyle diyim birde arada ayda bir kerede olsa aileme eşimle ziyaret yapmak istediği söyledim ona bile karşı çıktı herseferinde kendi ailesi annesi evlendigimizden beri gelmedi kardeşleri var bu onlar geliyo para yol meselesinden dolayı oda bu durumun faturası bana kesildi hep ama cidden takı şimdi bebeğimiz oldu hep benim aileme anneme babma kardesime bir laf bende uyardim artık bana nasıl davrnadiysan sanada cevrendekilerede o şekilde davrancam ha sen bu davranışlarını istemsizce yuzunle gösterdin millete sogukluğunla bunu gösterdin bende ağzimla ve şu an yeni bebeğimiz oldu ve annesi küçük kardeşi geldi ve benimde annem geldi ama şöyle diyim annesinin ne yaptıni ve nasıl davrandığını eşim cidden gormuyo ve bende bana bu durum tak ettiği için eşime söyledim annesinin eşimi dusuncek bir davransita olduğunu görmedim ve annesinde ben bildikci biri annemle annesi 20 gün beraber evde durdular annemi hep dislamlar eşimle annesi fisil fisil konuşmalar kadını hep bir soğuk davranmalar yüzüne bakmamalar benim onun annesine annem annem derken anneme tek bireke anne dememsi ve en son takı eşimin arkadaşıyla mesajını görene kadar oldu neymiş annesi kendi rahat edemiyomus hak veriyorum bu duruma lohusa dier mesajdada kadın istemeyerek ve soğuk yokmuscasina davranıyorum demesi beni kafamdan vurmusu döndürdü doğum zamanı annesi hastanede küçük kardeşine bakarken ve eşimin yanına sırf memlektre laf söz olmasın diye gelip durdgu gördükçe ve benim annemin doğum hane önünde hıçkıra hıçkıra eşim için ağladığını gorudkce ben fitiller koptu annesine ters davrandım kavgamız buyudu olayları anlattım 1.5-2 senedir yetmezmi yaşadığım dedim vs vs artık dur yeter kendine gel gormuyomusun dedim benim durumumu evlendigimizin farkında deilmisin benimde bı isteklerim var dedim şu an sen bana nasil geldiysen nasıl davrndiysan annene bunu harfiyen yansitcam dedim birde araya sunuda ekliyim eşimin kardeş sayısı fazla onlara kıyafet vs alır gönderir ailesinin faturasını öder ama şu mevzuda her şey gözüme geldi verdim veristirdim yani insanın zoruna gidiyo benim

Güncellemeler
7 ay
Ve anneler evdeyken duyacakalri sekilde dayanamayıp tartıştım ben sivri diliyim dayanamadım eve eşimin hep sagsolu milleti bana örnek gösteremedi vs hiç biremseye dayanamiyaraktan patladim ve annesine ağzima ne gelirse hep laf carpiyorum ve eşim enson dedi ayıp vs vs bende senin yaptığın ne dedim düzel bende duzeliyim yetmezmi dedim ailelerin ne suçu var dedim bir sorun var sa ikimiz dedim hoşmu bu durum nasıl hisediyosun dedim ve eşimin yine olduğu gibi ağzından bosanirim bu laflar cikiyo
Güncellemeler
7 ay
Ve cidden şu an gözüm hcibirsey gormuyo bana ne yaptıni goemuyomusun dedim hamileyken de beni zudu. Diyo ama hamilelikten inceyse aynıydı ben sadece düzelmesini ailemi sevmesini istemedim ssdece yüzlerine gülsün istedim ama şu an bende bana davrandigibi davrandım yine anlamiyo
Bana bir yol gösterin?