Ne yapardınız? 😔😔
(Linci bırakın tek taraflı düşünmeyin. )
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yapardınız? 😔😔
(Linci bırakın tek taraflı düşünmeyin. )
Daha 1 ay bu kadar erken öğrenmişsin işte uzak durup önüne bakacaksın. O kadının ahı senin üstünden bir ömür çıkmaz. Kolay mı öyle kalp kırmak yuva yıkmak. Kadını o aileyi hiç düşünmüyorsun ya hiç empati yapmıyorsun. Sadece kendini düşünen bir insan bile uzaklaşır kaçar. Bu yolun sonunda mutluluk yok
İcim aciyor. Cok guzel seyler dusundum😭
Hic konuşmadık bile
Bilip bilmeden konusma. O da cok tatli bakti. Evli adam oyle bakmamali!!! O halde. Siz sadece kadınlara dersiniz.
Butun ahlar sana 🙏insallah hepsi senin üstünde olur. Benden beter ol
soran şerefsiz gelmiş bana sitede ne oldugunu bilmeyen yok herkesle yapmışsın diyorsun burdan biriyle ilişki yaşamadım. bide kalkmış bana evlisin burada takılıyorsun di, yor kimliğimi gördünmü evli mi yazıyor? evli olsam bile kendini bilerek takılmak noırmal kendi orspulugunu metresliğini ona buna çamur atarak kapatamazsın.
Canım benim haklısın senin tarafından düşünmeden sert bi dille yazmış olabilirim. Tamam duygu beslemekte masum olabilirsin, sadece ben sana bu yolun sonunda mutluluk hayır olmadığını söylüyorum. Haksız edilen beddualar sahibine geri döner. Ben sadece uyarıyorum burada suçsuz insana beddua ediyorsun şaka mısın sen 😂 Bana ettiğin beddualarla sana mutluluklar 😘😘 temiz kalpli bir insanım bana ne haksızlık eden olsa misliyle görüyor karşılığını, haksızsın birde beddua ediyorsun hepsi sana geri dönsün inşallah rabbim beni biliyor. Sen de kendi bildiğin yoldan git uyaran insana bile beddua ediyorsun şaka gibisin
Yahu ben neymişim ne ara evlenmişim Kendi evli erkeklerle olan ilişkisni savunmak için iftira atanların amacı ne? ↗
gerçekler zoruna gidiyor soranın :D
Girdiğin bu durum inanılmaz derecede yıpratıcı olmalı, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Ancak hislerin ne kadar güçlü olursa olsun, evli biriyle ilişki kurmak seni her zaman ikinci plana atar ve kalbini paramparça eder.
Ben asla tanışmaz ve adım atmazdım aşkom. Çünki empati kurduğumda, o insanın eşinin yerinde olmak istemeyeceğim gibi, kendime olan saygımı da korumak isterim. Kendi değerini her şeyin üstünde tutmalısın ✨
Sence senin gibi bir kadın, gizli saklı bir hikayenin değil de baştan sona senin olan harika bir aşkın başrolü olmayı hak etmiyor mu? 💖
Cevap
12Cevap
Hangi taraflı düşünürsem düşüneyim bırak evliliği konuştuğu başka birinin olduğunu öğrensem bile biter. Benden başkası olamaz.
Soru bu değil
Evet sadece tanisir8m
Teşekkür ederim
Ama hoslandigin kisi ile tanışmak yaralamaz mi
Prensip geregi evli kadinlarla birliktelik yasamam asik olsam oyle uzaktan severim
O zaman neden tanisirsin?
Bosanirsa bigun diye😀😀
Ben ne yapicam😭
Sen evli misin
Sana yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma
Ben evlenmeyi düşünen biri degilim. Evlenmeden ask yasamak isteyen. Uzun soluklu ilişki yasamak isteyen biriyim
Tercihlerine bir şey demiyorum soruna cevap verdim
Vicdan yok sizlerde.
Ne alaka jdksnskndkd
Benim tercihim şu demedim
Ben bu kisiye sahte hesaptan mesaj attım
Soruma cevap verebilirdi
Mesajin icinde evli olup olmadığına dair soru sordum
Engellemek yerine evliyim diyebilirdi
mk malı vicdan yok ne alaka? adam normal cevap vermiş sende vicdan olsa adamın karısını cocugunu evliliğini düşünürdün. senin tek düşündüğün metreslik yapıp altına yatmak adamın. bide evlenmeden aşk demiş biz buna aşk demiyoruz orspuluk diyoruz. :D
Reis ya
Birisi bana öyle yaklaştı evli olduğumu öğrendi ama geri çekilmedi...
😭
Sende uzak duramıyorsun dimi?
Çık gizliden
Kalbim yarali
Çıktım
Tanışmazdım. Bana da denk geldi yaklaşmadım hiç.
Neden oyle hoş bakti o zaman. Bakmamaliydi
Yüzük de yoktu!!!
Adamın karaktersizliği. Uyma ona.
zaten vr öyle biri
Bende yok
2 yıldır devam ediyor
Bulusmazdim kullandirmam kendimi
Bulusma yok
Başta engel yerine evliyim demesi gerekmez miydi
Insanlar ilgi gormek icin bu yalani soyluyor.. ilgini sevgini kullanacak.
Vaktini cop edecek.
Guven duygunu bitirecek.
Bu soru benim. Baskasi bana demedi. Ksdeki iyelerin IQ seviyesi neden bu kadar düşük ya
Cevabim genel
Adam bana yalan söylemedi ki
Soruma cevap vermeden engelledi
Evli olan sen misin?
Hayır
Esinin denedigini dusunuyor olabilir
Yazmam gerek
Aç acil
Tkp at
Asla
Yasandı ve bitti
Ne demek o