Birbirinizi çok seviyorsunuz ama evlilik olmayacak, hep sevgili kalacaksınız.
Evlenmeyeceğinizi bile bile çok sevdiğiniz kişiyle sevgili olur musunuz? Sizce biriyle sevgili olmak için o ilişkinin sonu illa evliliğe mi gitmeli?

Birbirinizi çok seviyorsunuz ama evlilik olmayacak, hep sevgili kalacaksınız.
Evlenmeyeceğinizi bile bile çok sevdiğiniz kişiyle sevgili olur musunuz? Sizce biriyle sevgili olmak için o ilişkinin sonu illa evliliğe mi gitmeli?
Ben nedenine göre karar veririm.. yani o neden evlenmek istemiyor.. ya da maddi durumumuz mu yok? bu soruları kendime sorduktan sonra da ona göre devam edip etmeyeceğime karar veririm. ama gerçekten birbirimize aşıksak vaz geçmem.. sonuna kadar giderim ben
Yani nasil desem neden evlenmek istemezki bir insan sevdikce geleceği onunlan birlikte görmediği için evlenmeğe karşı gelir belki ileriye doğru evlenmek ister
hiç evlenmemekte vakit oyalamak yatip kalkip eğlenmek gibi bir şey ben çok gördüm böyle ilişkileri en az 6 ay sürer biter
aile yapınıza ve düşünce yapınıza bağlı , illa evlenilmesi mi gerekiyor derseniz imzaya nikah durumuna bakarsanız , evleneceğiniz biriyle olmanız daha doğru , ama öyle bir handikap yoksa rahatsanız neden olmasın. Karşılıklı sevgi çok kıymetli
Direkt sevgili istemiyoruz olur mu
Olur be jjdd ya sen ihtimalleri göz önünde bulundurarak cevap ver :D Olsaydı ne olurdu falan
Gıcık olduğunu biliyordum djdj
Oh be jdj teşekkür ederim cevabınız içinnn
Cevap
13Cevap
Olurum, evlenmek isteyen kim.
Evet olurum ama evlilik isterdim
Bence cok kotu bir durum benim sevdigim vardi evlenmek istiyorduk aylem karsi cikti olmaz dedi baskasina verdiler bende kabul ettim evliyim simdi 4 sene oldu ama sevdigimden ayrilari 6 sene olcak ama aklim fikrim hep onda oda halen bekar benimle karsilastimi yuzunu yere egiyor gzili hesaplardan takip ediyorum oda farkina tabi oda seviyir halen beni eminim ama artik yapack hic bisey yok Mahsere kaldi sevdamiz H❤😔
Olmam , boşa zaman harcayamam. Karşımdaki kişi eğer evlenilebilecek potansiyelde biri ise onun da benim gibi düşünmesini isterim.
Evlilik sadece bir yüzük ve imzadan ibarettir, önemli olan sevmek koşulsuz sevgi, evlilik sadece bir teferrruat.
Derin mesele.. eski kafam olsa "benim bi hayalim var" derdim. Ama karşıma öyle biri çıktı kiii.. Kabul eyledim..
Olmam. Her sevgilinle evlenmessin zaten😂 ama evlenmeyeceğin tarzdaki biriyle sevgili olmazsın benim için öyle🤔
Çocuk yaşları geçtik artık zaman değerli. Sonunu görmediğim bir ilişkiye başlamam. Seçiciliğim bundan.
Ömür boyu sevgili kalırım ki zaten günümüzde artık bütün çiftler aynı evde yaşıyor ama evlenmiyor.
Yaşanacaksa yaşanmalı ya. O heyecan o güzellik keşfedilmeli
Ömrümü onunla geçirmek isterim.. yarım kaldığında daha kötü olur
Bunu kabul edeceğim biri vardı. Evlilik için olumlu düşünceleri olmadıgını bilmeme rağmen birlikte olmuştum. Şimdi gelse, sonsuza kadar beraber olsak kabul ederdim.
Ya ben hiç ileriye yönelik plan yapmam.. anı yaşamaya odaklıyım
Evlenmek benim için gereksiz bir şeydir mesele etmem bunu
Evlenmek istemeyen biri ile hiç aramı yapmam
Olmam insan hayatı zaten kısa böyle şeyler için harcanmaya degmez
Olmam sonu gelmeyecek bir şey başlamak yormaktan başka bir işe yaramaz.
Olmam Allah korusun ben tanışacağım kişiyle ciddi düşünürsem yani kafamda ciddi bi ilişki kurmak varsa öyle sevgili olurum diğer türlü zor takılmalığa giriyor hiç benlik değil
Seviyorsam hayatımın sonuna kadar yanına kıvrılıp kedi gibi yaşarım. Evlilik veya başka bir şey çok da önemli değil.
Olurdum şu an mesela imkansız bi ilişki içindeyim gerçek anlamda imkansız nedenini sormayın:D ama mutluyum onunla
Olurdukta zaten belli bir yerden sonra boka sarardı ya o terk eder giderdi ya da ben.
Evet olurdum ve oldum.
En sevdigim tiptir valla
evlenmeyelim, ölene kadar sevgili kalalım)
Bu saatten sonra kimseyle flört edemem
Hayır olmam zaman kaybına gerek yok
Hayır
Evet
oldum, yine olsa yine sonunu bilsem yine olurum
Hayır
Nişan yapalım artık
Olmam
Olurum
Olmam
yinede hevesimi alırım
Hiç sorun değil
Olurum
Olurdum
@_Versace_ evlenecez dedığımızle sanki evlenıyozda evlenmıcez dedıgımzle evlenmeyecegımız ne malum
@_Versace_ sanane
Olmam boşa zamanımı harcayamam
E seviyorsun knk
Olmam
Olmak ıstemem
Çox sevrəmsə hə
Olmuyorum
Olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?