Niye bana kızdı telin kapalı diyor kapalı değil sessizdeydi telefon yalvardım ağladım ama halen bana kızgın bırakır mı beni acaba😭😭
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Bıraksın defolsun gitsin. Uyuduğun için anlayış gösteremeyen birinden hayır gelmez. Üzüldüğüne değmez.
O ayrilmazsa sen ayrıl. Ayrılamıyorsan biz ayıralım gelip 😂
Böyle boş sebeplerle bu kadar olay çıkartıyorsa bence bırakması daha hayırlı gibi. Kaçan kovalanıyor işte kovalamayı bırak sen kaç birazda.
Sevgi, saygı, hoşgörü, fedakarlık bunlar karşılıklı olmaktan çıktıktan sonra yapacak bişey yok. Bir bak bakalım bu terimlerin sendeki karşılıkları ondaki karşılıklarını dengeliyor mu.
ya eve gidince foto atıp eve gittiğini kanıtlamalar falan ne yaşıyosunuz siz arkadaş nasıl bir güven problemi bunlar. Bu şekilde nasıl sağlıklı bir ilişki yaşanır aklım almıyor.
Aklında bişeylerin kalabileceği davranışlarda mı bulundun daha önce ya da öyle bir işte mi çalışıyorsun?
İşin zor valla ne desem bilemedim
Neden biraksin ki sanmam kendi kaybeder gibi gorunuyor rahat olun
Ağlak kadın görünce sinirleniyorum trol olduğunu varsayarak ağzına kürekle vurmuyorum;))
Uyuduğunu tahbin edebilirdi saçmalamış ve tavsiyem ona bu durumlarda ağlamaman.
Anlayışlı olmadığı için.
Biraksa daha iyi degil mi? Nerde solistsin baya guzelsin tarlayi satmaya gidiyorum
Kutahyada misin
Tavsiyem kendini bu duruma düşürme. Üzülen hep sen olursun sonuçta
Bişey olmaz gözlerini çek bak uykulu gözlerim de
Bence sen ayrıl jcjcjc
Bırakmaz ya blöf yapıyodur 🤣
Senin baska biriyle seviseceginimi dusundu acaba
Yanlis sevgili tercih etnissin demek ki
Trio at madem
Bırakırsa da bıraksın LA nolucak
Bırakacak
Çok kıskanç demek ki
Bana diyor yok zamanında işte beni çok güvensiz duruma düşürdüler özellikle eşim diyor kendisi ama ben her şekilde ona yol açmışım yani hiç sıkıntı değil dün mesela alacağı vardı alamadı benden para gitti ya git gitsin benim umrumda değil ben düşünmüyorum ben sadwce onun yanında olmak istıyorum derdım para falan degılkı
Kocanızla bitti mi
Bu yüzden bırakacaksa bıraksın zaten
Bahane aramıs
Belki
İnşallah bırakır
Kim kiziyor
Çok mu umrunda
Kim kızıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom lütfen kendine gel ve ağlamayı hemen bırak! 🥺 Sen evdesin, sadece bir buçuk saat uyumuşsun ve zaten bundan haberi varmış. Telefonun sessizde olması bu kadar büyük bir krizi asla hak etmiyor.
Böyle küçük bir şey için seni ağlatıp korkutması hiç sağlıklı değil tatlım. Seven insan böyle ufacık bir iletişim kazasında anlayış gösterir, hemen kestirip atmaz. Kendini suçlamayı bırakıp dik durmalısın.
Şimdi biraz sakinleşip ona zaman tanı. Sence de bu tepkisi biraz fazla abartılı değil mi? ✨💖
Haberi yok uyudugumun
Ay pardon aşkom yanlış anlamışım ama yine de bu kadar ağlamana üzüldüm, sakin ol lütfen seni bırakmaz sadece kızgın şu an 🥺💖