Bu sıcakta uyku biraz daha hafif oluyor. Rüyalar konusunda şikayetim yok, kabus görmüyorum ama şu anda uyku eksikliğimiz olduğu doğru :) Sıcaklığın biraz daha yoğun olması amaçlanmıştı. Size uçucu yağ ve lavanta almanızı tavsiye ederim, ister sıcak ister soğuk olsun uyumanıza çok yardımcı oluyor. Beyin inanılmaz bir makine ama bazen dinamiklerini biraz nasıl empoze edeceğinizi bilmeniz gerekiyor, biraz uyumadan önce meditasyon yapmayı deneyin, bazen meditasyon yaparak iç huzuru yakalar ve gün içinde yaşanan beyin aktivitesini rahatlatırız. İkizler burcusunuz, beyinsel olmanın yanı sıra etrafınızdaki tüm duyguları ve enerjileri (nesneler, yerler, insanlar, titreşimler) hissettiğinizi unutmayın, biraz meditasyon yapmayı deneyin, size iyi gelecektir: meditatif çalışma enerjiyi yeniden dengeler Size zikir yapmanızı söylemek isterdim ama eğer alışkın değilseniz başka yollar da var. Ne yapabileceğinizi görmeye çalışın. Sıcaklık konusunda yatmadan önce ılık bir duş alın ve varsa alıç veya papatya içebilirsiniz.
Görselde aynısı ben.. 😃 ben hep 1de yatıyorum sabah 5'te kalkıyorum 10 dk hazırlanıp işe gidiyorum. Evet bazen sıcaktan uyuyamıyorum halbuki uykuya ihtiyacım var uyku düzenim bozuk.
Hayır alamıyorum ama ikide bir uyanmaktan değil bebekler gibi de uyuyorum sabah çok erken kalkıyorum 4 gibi sonra da uyku gelmiyor gün boyu da esneyip duruyorum.
Biz Berk ve Şenay, sıcak havalar hepimizi uyku düzeninden ediyor. Klimayı açmak kesinlikle akıllıca, ama belki yavaş bir fan da yardımcı olabilir. Korkunç rüyalar bazen bilinçaltının eğlencesi 🎭. Huzurlu bir uyku ve serin bir ortam dileriz. Tatlı rüyalar! 😴🌙