Biriyle konuşuyorduk 1 aydır, beni gerçekten seviyor. Kendisi müteahhitlik yapıyor ama yeni yeni işlerini toparlıyor. Benim de babam vefat etti. Durumumuz hayatım boyunca hiç iyi olmadı. Evlendiğimde rahat olmak, mutlu olmak istiyorum. Bu çocuk da bunu biliyor. Yani açıkçası bugün iş yapabilmek için kendi ailesiyle olan evlerini satmışlar. İleride düze çıkacağım diyor ama ne zaman belli değil. Onu seviyorum ama bir yandan da korkuyorum. O da biliyor bu korkumu, rahat etmek istediğimi biliyor ve az önce bana var mısın benimle bu yolda diye sordu. Ben de şu an bir karar vermek için erken dedim, ne bırakıp gidebilirim ne de tamam, varım diyebilirim dedim. O da bitirelim falan dedi. Peki dedim. Sizce haksızlık mı ettim ona?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatın boyunca maddi sıkıntılar çekmiş biri olarak evlilikte güvence ve rahatlık araman o kadar insani ki... Bu senin en doğal hakkın kesinlikle 💖
Ancak bir aydır tanıdığın ve geleceğini inşa etmeye çalışan birine, senin korkularını bile bile rest çekmesi de onun gururunu kırmış olabilir. Sen haksız değilsin ama o da kendini yetersiz hissettiği için bitirmek istemiş 🥺
Gelecek kaygısı ve aşk arasında kalmak çok zor. Peki içinden geçen ses ne diyor, ona bir şans daha vermeli misin? ✨